Forside IFA IFA 2019

Huawei’s nye AI chipset vises frem på IFA 2019

-
Huawei Ascend 910 AI chipset

På IFA 2019 i Berlin viste Huawei både deres nye Kirin 990 5G chipset, men også funktionaliteten i deres Ascend 910 AI chipset frem. Nu kan man virkeligt manipulere den verden man befinder sig i.

Huawei Ascend 910, der har mere computerkraft end nogen anden AI-processor i verden, er en del af Huaweis serie af Ascend-Max-chipsæt. Huawei offentliggjorde de planlagte specifikationer for processoren ved Huawei Connect, en af virksomhedens største events sidste år. Efter et år med løbende udvikling viser testresultater nu, at Ascend 910-processoren leverer sine resultater med et langt lavere strømforbrug end først antaget.

 

Annonce:
Huawei Kirin 990 5G / Ascend 910 chipset demo på IFA 2019

På Huawei’s stand på IFA 2019 var der lavet et setup, hvor Huawei viste hvordan deres chipset kan tage personer ud af en live-video, og sætte dem i nye situationer, hvor man enten kan fjerner personer på billedet, eller sætte dem et andet sted.

Ascend 910 præsterer langt bedre, end vi forventede, og har uden tvivl mere computerkraft end nogen anden AI-processor i verden. Vi lovede en full-stack AI-portefølje til alle scenarier. Det har vi nu leveret med lanceringen af Ascend 910 og MindSpore, siger Eric Xu, Rotating Chairmand hos Huawei.

MindSpore er navnet på det AI-framework, som Huawei lancerede sammen med Ascend 910. Det nye AI-framework understøtter udvikling af AI-applikationer i alle scenarier – på tværs af enheder, edge og cloudmiljøer – og tilbyder on-demand samspil mellem dem.

Huawei Kirin 9905G

MindSpore vil være open source fra januar til og med marts i 2020, og dets designkoncept, AI Algorithm As Code, giver udviklere mulighed for nemt at udvikle avancerede AI-applikationer og træne modeller hurtigere. I et typisk, neuralt netværk til behandling af naturlige sprog (NLP) har MindSpore 20 procent færre linjer med kernekode end førende frameworks på markedet. Det kan øge effektiviteten hos udviklere med mere end 50 procent.

AI-frameworks er afgørende for lettere udvikling af AI-applikationer, for at gøre AI-applikationer mere udbredte og tilgængelige samt for at sikre beskyttelse af personlige oplysninger. Gennem framework-innovation samt optimering af MindSpore- og Ascend-processorer kan Huaweis løsning hjælpe udviklere med mere effektivt at tackle udfordringer på komplekse AI-projekter og imødekomme behovet for alsidig computerkraft til forskellige applikationer.

Ud over Ascend-processorer understøtter MindSpore også GPU’er, CPU’er og andre processortyper.

Ifølge Huawei er deres første full-stack AI-portefølje til alle scenarier et bevis på virksomhedens engagement i at opbygge et mere robust og dynamisk økosystem for kunstig intelligens.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.