Forside Baggrund

J.J. Abrams takkede nej til 3,4 mia. fra Apple

-
George Lucas og JJ Abrams ved verdenspremieren på Star Wars: The Force Awakens. Foto: Shutterstock.com

Producer, instruktør og forfatter J.J. Abrams, kendt fra bl.a. Star Wars, har angiveligt takket nej til et tilbud på 3,4 mia. fra Apple.

J.J. Abrams er en eftertragtet producer, instruktør og manuskriptforfatter, ikke mindst indenfor science fiction. Han har bl.a. været producer på filmene Lost, Star Wars VII, Super 8, Star Trek (2009) og flere Mission Impossible film. Executive producer på Westworld og Star Wars VIII oma.

Så eftertragtet at Apple angiveligt tilbød hans selskab, Bad Robot Productions, 500 millioner dollars for en eksklusiv deal. J.J. Abrams skulle angiveligt producere indhold til den kommende streamingtjeneste Apple TV+, der åbner 1. november. Det skriver The Hollywood Reporter.

Annonce:

Omregnet svarer $500 mio. til 3,4 mia. danske kroner.

Men for det beløb ville Apple have Abrams eksklusivt. Ikke dele ham med andre. Så på trods af det svimlende beløb valgte han at takke nej tak til tilbudet.

Istedet har J.J. Abrams Bad Robot Productions istedet indgået en aftale til $250 mio. med WarnerMedia. En aftale der tillader J.J. Abrams at instruere, skrive og producere på andre projekter ved siden af.

Lige nu arbejder han stadig på film for Paramount Pictures samt den nye Star Wars IX der har premiere til december.

Apples manglende interesse i at sende deres film ud i biograferne skal også have være en dealbreaker for Abrams. For ham er det angiveligt et ‘turnoff’ hvis hans film ikke kan vises på det store lærred.

Ifølge The Hollywood Reporter har J.J. Abrams ikke smækket med døren. Hvis Apple kan bruge ham til enkeltprojekter er det fortsat en mulighed. For nuværende ønsker han bare ikke at være Apple eksklusiv.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.