Forside Nyheder

Krigen mellem YouSee og Discovery Networks trappes op

-
Krigen mellem YouSee og Disovery Networks optrappes (ill. recordere.dk)

Discovery Networks er ikke glade over YouSee’s beslutning om at flytte alle Discovery kanaler over som frit-valg kanaler fra 1. januar. Og derfor brugte de aftenens Europa League kamp til at sende et budskab til den danske fodboldglade befolkning

Inden FCK gik på banen i Parken for at spille aftenens kamp, blev der pludselig sort skærm, og en tekst blev læst op.

“Yousee siger, de er i forhandling med Discovery. Det er de ikke. Yousee fjerner Discorverys kanaler – for Yousee har taget et valg for dig og for næsten halvdelen af den danske befolkning. De siger, du skal blande selv, men de mener, du skal blande dig udenom. Det er helt sort. Vil du være sikker på at kunne se alt vores indhold kan du se det her: Dplay, Boxer, Stofa, Waoo, Canal Digital og Telia,”, og så sluttede de lige af med at anbefale YouSee’s kunder til at skifte udbyder og “tage valget tilbage”.

Annonce:

 

Mister OL og dansk landsholdsfodbold

Når YouSee flytter alle Discovery kanaler til “frit valg”, så vil man som kunde med selv den store pakke ikke kunne se OL til næste sommer, ligesom det danske fodboldlandsholds kampe heller ikke vil kunne ses

YouSee’s direktør mener dog stadig at de forhandler med Discovery Networks.

“Jeg er stadig meget opsat på at finde en løsning sammen med Discovery, og det er også det, jeg tror og håber på, at vi kan gøre i fællesskab, så min dør står åben for at finde en løsning”, sagde administrerende direktør hos Yousee, Jacob Mortensen,  i et interview til Ritzau.

Hvem der vinder krigen vides endnu ikke, eneste ting der er sikkert, er at det lige nu er seerne der er taberne.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.