Forside Nyheder

mereRadio: Ny app samler alle 80+ danske radiokanaler, også på Sonos

-

Den ny app samler alle danske radiostreams et sted.

Danmark er blevet medlem af den internationale radioorganisation “Radioplayer Worldwide”, og det betyder at DR, Danske Medier og Bauer Media nu er blevet en del af et nyt app-univers.

Annonce:

I samarbejdet der deler landene samme teknologiske platform, men hvor platformen alligevel er unik for hvert land. Det betyder blandt andet, at hvert medlemsland bevarer kontrol over indhold.

Det at Danmark nu er kommet med betyder at de mere end 80 danske radiokanaler er blevet samlet i en og samme app, der har fået navnet mereRadio.

“Fra i dag kan danske radiolyttere finde alle danske radiostreams via én samlet digital indgang. Helt konkret er der tale om flere end 80 radiokanaler og streams lige fra Radio Globus i Esbjerg til The Voice og alle DR’s mange tilbud”, siger Marianne Bugge Zederkof, direktør i Danske Medier, der fortsætter:

“mereRadio samler dansk radio ét sted for lytterne, og med det danske samarbejde på tværs af mediehusene tager vi et vigtigt skridt ind i en digital fremtid for dansk radio”.

 

 

Klar på apps, biler, Bose og Sonos

mereRadio er udkommet på apps til Android og Apple iOS, ligesom radiokanalerne er tilgængelige på Sonos og Bose, via Radioplayer app.

“Et stadig stigende antal biler med internetadgang og smarte højttalere i danske hjem giver både muligheder og udfordringer for radiobranchen. Med mereRadio arbejder danske radiostationer sammen med broadcastere fra hele verden for at sikre, at radiolyttere stadig har fri og nem adgang til radio på digitale enheder”, fortæller Ole Jørgen Torvmark og fortsætter:

“Alle danske radiostationer har allerede et streaming-tilbud på nettet og via apps, men med mereRadio har vi samlet alle danske radiostreams ét sted på en brugervenlig måde og i høj kvalitet. Gennem vores samarbejde med Radioplayer Worldwide er det danske radioindhold også tilgængeligt i Sonos og Bose, og senere vil mereRadio også blive gjort tilgængelig gennem Google Assistant og Alexa”.

Så Radioplayer/mereRadio kommer på Google Home (Google Assistant) og Amazon Alexa senere.

App’en understøtter også biler. Android app virker også på Android Auto og iOS-app virker også på Apple Carplay.

Der understøttes Chromecast på Android-enheder, Airplay 2 på Apple-enheder samt Bluetooth på begge.

Derudover er der indbygget vækkeur, så man kan vågne om morgenen med yndlingsradiokanalen.

 

 

Tilgængelighed

Find mereRadio til Android i Google Play

Find mereRadio til Apple iOS i App Store

I Sonos musiksystem tilføjes ‘Radioplayer’ som en ny tjeneste.

 

Annonce:
Forrige artikelUnity vender hjem til Danmark med stort event om 3D-teknologi
Næste artikelSamsung: Pas ekstra godt på din Galaxy Fold
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.