Forside Produkter Mobil

Ny OnePlus 7T bliver vist frem om ti dage

-

Så er der sat dato(er) på endnu en af efterårets smartphone-lanceringer.

Denne gang handler det om OnePlus, der har bekræftet, at de viser deres nye OnePlus 7T frem for verden om ti dage, d. 26. september. Det er den nordamerikanske lancering, der sker denne dag, og datoafsløringen er sket på Twitter, hvor OnePlus har udsendt et link til en midlertidig PR-website.

Annonce:

Der begyndte at gå rygter om en dato søndag, og det lader til at OnePlus har skyndt sig at offentliggøre datoen for deres lancerings-event på sociale medier for at undgå forvirring. De oprindelige rygter gik nemlig på, at OnePlus 7T ville blive afsløret 10. oktober og ikke 26. september.

Men det viser sig faktisk, at OnePlus vil holde to events i denne omgang, skriver Engadget. Om ti dage er det som nævnt den nordamerikanske lancering, der finder sted, mens d. 10. oktober er den europæiske lancering. Det kan virke lidt underligt, at OnePlus har valgt at lægge den europæiske lancering 14 dage efter den amerikanske, men måske er det fordi, OnePlus har så meget at fortælle, at det kræver to events?

Det er dog ikke fordi, de forudgående rygter antyder, at der sker ret meget nyt i forhold til 7T’erens forgængere. 7T ser ud til at blive en lille opgradering i forhold den populære OnePlus 7 Pro (og den normale 7’er-model), der kom ud i foråret.

Kamera-cirkel

Den primære forskel fra 7 til 7T skulle være et nyt, rundt kameramodul med tre kameraer bagpå. Det nye, tredje kamera skulle være have en 16 megapixels sensor bagved et vidvinkel-objektiv. Derudover skulle kamerasoftwaren i telefonen få nye egenskaber, herunder en ny macro-funktion.

Sidstnævnte skulle blandt andet være mulig på grund af en opgraderet, lidt hurtigere processor i form af en Snapdragon 855 Plus fra Qualcomm. Der vil stadig være en 90Hz skærm i både 7T og 7T Pro. Pro-modellen skulle ligesom forårets model have en lidt større skærm, pop-op-kamera og både større batteri og lagerplads.

Foto: Onleaks

7T forventes at beholde designet med dråbe-kameraet på fronten og helt overordnet set skulle den ligne sin forgænger på udseendet – lige med undtagelse af det runde kameramodul, der kan ses i en række spionfotos, som Onleaks lækkede for nogle uger siden (se herover).

Derudover teaser OnePlus, hvad der ligner en metalblå version af 7T i en ellers ikke ret informativ video, der akkompagnerede den ovennævnte Twitter-annoncering. Det kan dog også være, at det blot er lyset, der gør telefonen metalblå, men farven er pæn uanset hvad.

Annonce:
Forrige artikelHiFi Klubben i Tilst inviterer til clic og Lyngdorf arrangement
Næste artikelApple Arcade tyvstartet for beta-brugere af iOS
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.