Forside Produkter Mobil

Nyt Apple Watch Series 5 med always on skærm

-

Apple er klar med 5. generation af deres populære Apple Watch, og selvom det stadig ligner sig selv, er der et par interessante nyheder i det smarte ur.

Apple kan stadig godt lide at fortælle hvor mange mennesker der er blevet reddet af deres Apple Watch, og derfor startede præsentationen af det nye ur med en håndfuld mennesker som var blevet reddet fra død og sygdom af deres Apple Watch.

 

Annonce:
Folk fortalte om deres Apple Watch historie

 

Apple Watch 5 er ikke en større opdatering i forhold til Apple Watch 4, og derfor brugte Tim Cook og Apple meget tid på at fortælle om de mange programmer som understøtter Apple Health strategien.

En af de nye ting på Watch OS6 er deres lydmåler, der kan fortælle om du er i et usundt miljø med for meget støj. Det kræver dog et nyere Apple Watch for at du kan bruge den feature.

 

Apple understregede at de ikke deler sundhedsdata med andre, med mindre du giver dem lov. Og du kan nu deltage i en enorm sundhedsundersøgelse sammen med andre Apple Watch brugere.

 

Her er det nye Apple Watch Series 5 med always on skærm.

En af de store nyheder er “Always On”, så du altid kan se hvad klokken er, samt de moduler du har installeret på uret.

Skærmen er LTPO som kan skifte frekvens fra 1- 60 hertz og på den måde spare strøm. Og på den måde kan du have skærmen tændt, og stadig have strøm til mere end én dag.

Apple har også indbygget et kompas i det nye Apple Watch series 5, og der er også en kompas App, så du kan se retning når du er ude og sejle, løbe eller bare vil vide hvad vej du vender.

 

Det nye kompas i Apple Watch Series 5

 

Nye farver og materialer

Der er flere nye farver og materialer. Titanium og keramik som fås i hvidt. Og der kommer også nye Nike modeller med nye sports-remme.

Og HERMÉS leger stadig med, og du kan få en ny smart og sort model.

 

Galleri

 

Video

Her er Apples PR-video for det nye ur

 

Pris og levering

Apple Watch Series 5 (GPS) fås fra 3.499 kroner
Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) fås fra 4.299 kroner.

Kan leveres i de første lande fra 20. september

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.