Forside Nyheder

DR radiolukninger: P6 Beat og P8 Jazz reddet for et år

-
DR Byen. Foto: recordere.dk

Kulturministeriet har fundet penge til at videreføre P6 Beat og P8 Jazz, men P7 Mix lukker.

Kulturministeren har i dag meddelt, at der er fundet penge til at udskyde lukningen af P6 Beat og P8 Jazz.

Kanalerne var ellers sat til lukning per 31/12 i år grundet besparelserne i DR.

Annonce:

Puljen der er fundet er på 15 millioner kroner og det er nok til at videreføre de to radiokanaler i yderligere et år. Det giver regeringen mulighed for at genforhandle medieforliget, for at se om der er politisk flertal for at tilføre DR flere penge.

“Det er glædeligt, at vi kan se frem til at få midler til at udskyde lukningen af de to kanaler med et år. Generelt har debatten jo tydeligt vist, at man ikke bare kan lukke programmer og kanaler uden at de bliver savnet”, fortæller DR’s generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, og fortsætter:

“P6 Beat og P8 Jazz er meget stærke musiktilbud, som vi er ekstremt stolte af. Derfor må jeg også minde om, at vi nu taler om at udskyde en lukning. Hvis DR skal gennemføre yderligere besparelser, vil det ikke kunne gennemføres uden at få stor betydning for indholdet – herunder de to kanaler”.

Den tredje radiokanal, der er sat til lukning med udgangen af året, er DR P7 Mix. Den er ikke blevet forlænget og lukker som planlagt per 31/12 .

 

Annonce:
Forrige artikelHuawei Mate Pro 30 kommer ikke til Danmark
Næste artikelNu bliver Android 10.0 tilgængelig for OnePlus 7-serien
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.