Forside Nyheder

Unity vender hjem til Danmark med stort event om 3D-teknologi

-

Hvad der startede som en drøm i en kælder på Nørrebro har på 15 år udviklet sig til et verdensomspændende tech-eventyr. Den danskstartede softwarevirksomhed Unity vender nu hjem med eventet Unite 2019 i Bella Center, hvor bl.a. Volvo, Samsung, Google, Ubisoft og en række andre virksomheder fra forskellige brancher fortæller, hvordan de arbejder med 3D-teknologi.

For 15 år siden stiftede tre danske iværksættere Unity, der i dag er én af verdens største teknologivirksomheder med speciale i såkaldt real-time 3D-teknologi. Fra d. 23. – 26. september afholder virksomheden det stort anlagte event Unite 2019 i Bella Center, som tiltrækker udviklere, virksomheder og tech-interesserede fra hele verden.

“Det er helt fantastisk at arrangere og afholde Unite 2019 på det selvsamme sted, som firmaet startede for 15 år siden. Udover at vi får lov til at fejre 15-års jubilæum i vores fødeby og i et af Unitys største digitale knudepunkter, får vi også mulighed for at vise vores respekt for Københavns spændende og innovative økosystem,” siger Katrina Strafford, VP of Marketing hos Unity Technologies.

Annonce:

 

Fra New York-skyskrabere over Volvo-biler til mobilspil

Unitys real-time 3D-teknologi bliver i dag ikke kun anvendt af film- og spilindustrien. Også bil-, mode- og byggebranchen har fået øjnene op for 3D-teknologi, som de bl.a. bruger til at designe og visualisere deres produkter.

Arkitekthuset ShoP Architects, der står bag store dele af New Yorks skyline, benytter fx Unitys teknologi til at visualisere sine bygninger ned til mindste detalje, før de opføres.

Et andet eksempel er bilproducenten Volvo, som benytter machine learning til at teste selvkørende biler, ligesom virksomhedens udviklere kan gå på opdagelse i modeller og tegninger og lave ændringer, når tanken opstår, takket være Unity-teknologi.

Endelig benytter ca. 50 pct. af alle spiludviklere Unitys teknologi til at udvikle mobilspil, og virksomheden er således ikke langt fra at indfri deres vision om, at det skal være let for alle at udvikle spil.

Se hele programmet for Unite 2019 her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.