Forside Baggrund

Waoo skruer op for hastigheden og lancerer bredbånd med 1 Gbit/s

-
Waoo klar med Gigabit Fiber

Waoo er klar med gigabit-forbindelse til deres fiber-kunder. Nu kan man som Waoo kunde få 1000/1000 i hastighed til under 500 kr.

Opgraderingen betyder, at kunder med den hurtigste forbindelse kan glæde sig til hastigheder på op til 1 Gbit/s både ved up- og download. Der er altså ikke forskel på hastigheden, uanset om man sender eller modtager data.

”Med Waoo Fiber Full får man som privatkunde det bedste, markedet kan tilbyde inden for bredbåndsforbindelser. Der er rigeligt med kapacitet til, at selv de største familier kan bruge løs af internettet uden at være nervøs for, om computerspil, film eller TV begynder at hakke,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Annonce:

Med i købet af Waoo Fiber Full får kunderne bl.a. sikkerhedspakke, 100 GB online harddisk, udvidet installation, Waoo Smart WiFi mv.

 

Prisen stiger for eksiterende kunder

Prisen for en 1 Gbit/s forbindelse er 489 kr. pr. måned. I første omgang er det kun nye kunder, der får adgang til den nye tophastighed. For eksisterende kunder med Waoo Fiber Full sker opgraderingen i løbet af efteråret og vil medføre en prisstigning på 20 kr. pr. måned.

På Waoo’s hjemmeside kan man se at selvom man bestiller en 1000/1000, vil Waoo kun garantere 900/900 i hastighed.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Waoo
Forrige artikeliOS 13-kode varmer op til ankomsten af Apples AR-briller
Næste artikelLÆK: Her er iPhone 11 specifikationerne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.