Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Elgiganten lokker: Mød Astralis og snup et spil med dem

-

Lørdag d. 26. oktober kan du møde 3 af verdensstjernerne fra Astralis i København hos Elgiganten i Fields.

“Et vaskeægte scoop”. Sådan betegner ansvarlig for gaming-events i Elgiganten, Casper Mortensen, besøget af 3 mand fra det verdenskendte Counter Strike-hold Astralis på lørdag.

Annonce:

“Vi er enormt stolte over i Elgiganten at få besøg af Astralis-spillerne og at kunne give vores kunder en unik mulighed for at møde og spille mod dem. Det er et scoop af dimensioner, og vi glæder os enormt til at give vores kunder en fantastisk oplevelse i selskab med Astralis”, siger Casper Mortensen.

Til eventen i Elgiganten i Fields lørdag d. 26. oktober fra 12-14 vil der være mulighed for meet & greet og billeder og autografer med stjernerne – og så vil der endda også, som noget helt unikt, være mulighed for at prøve kræfter med de professionelle spillere fra Astralis.

“Det er ikke hver dag man får muligheden for at dyste mod nogle af verdens bedste Counter Strike-spillere, og jeg glæder mig virkelig til at se en masse glade mennesker, unge som gamle. Jeg forventer at interessen bliver massiv”, slutter Casper Mortensen.

 

 

Tid og sted

Lørdag d. 26. oktober

  • Meet & greet: kl. 12-13
  • Vind en kamp mod Astralis: kl. 13-14

Elgiganten i Fields, København

Se på kort

 

Annonce:
Forrige artikelHusker du Banana Phone? Nu er den tilbage
Næste artikelJBL klar med 5. generation af Flip
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.