Forside * Featured

Fremtidens hjem ligger i Roskilde

-

Recordere.dk har besøgt fremtidens hjem, der er bygget med nutidens AV elektronik fra bl.a. Sonos, Philips Hue, Samsung og mange andre leverandører af automatisering af hjem.

På en mudret pløjemark ved Vindinge i Roskilde finder man fremtidens hjem, eller det som Eurodan-huse og Input kalder fremtidens hjem. Det er et nybygget hus, der er udstyret med alt godt fra havet, når det gælder automatisering og trådløse forbindelser af hjemmet.

Annonce:

 

 

Lyset kommer fra Philips Hue, lyden fra Sonos, og det intelligente køleskab og andre hårde hvidvarer kommer fra Samsung. Det hele taler sammen med Samsung Smartthings, og du kan styre både varme og adgang via din smartphone eller tablet.

 

 

Hvad byder fremtiden så på

Ikke noget du ikke allerede kender, fordi alt hvad der er installeret i huset er teknologi du allerede nu kan pille ned af hylderne i velforsynede butikker. Men det som huset viser, er den ultimative samling af alle produkter, og det siger ikke så lidt.

Værterne Eurodan-huse havde i samarbejdet med Input sørget for at få en stor samling af leverandører af elektronik til hjemme til at stille op med det bedste indenfor deres egne produkter.

 

 

Fremtidens hus har naturligvis trådløs lyd, og her havde Sonos leveret højttalere til alle rum, men man havde ikke brugt Sonos AMP eller indbygningshøjttalere.

Lyset kommer som skrevet fra lys fra Philips Hue, og der var mere end 100 pærer, der kræver to Hue Bridges for at køre.

Fremtidens Hjem åbner den 10. oktober. Efter den officielle åbning vil huset fungere som almindeligt udstillingshus for Eurodan-huse, hvor der hver søndag vil være åbent hus. Her vil interesserede kunne komme og se huset og forhåbentlig finde inspiration. Du kan finde mere information om Fremtidens Hjem på den officielle hjemmeside.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.