Forside * Featured

Galaxy S10-serien får funktioner hentet fra Note 10

-
Samsung Galaxy S10 og S10+ opdateres nu med funktioner fra Note 10

Samsung er klar med en softwareopdatering, der giver alle brugerne af Galaxy S10-serien adgang til en række funktioner hentet fra Note 10.

Nye og forbedrede kamerafunktioner, professionel videoredigering, PC-oplevelse med Samsung DeX og en bedre brugeroplevelse med biometrisk sikkerhed og beskeder.

Det er en del af den softwarepakke der rulles ud til Samsung Galaxy S10. Galaxy S10e og Galaxy S10+ fra i dag.

Annonce:

“Hos Samsung arbejder vi hele tiden på at give vores nuværende og kommende brugere den bedst mulige smartphone-oplevelse. Den kommende opdatering er et godt eksempel på, hvordan vi løbende lancerer nye tekniske forbedringer til vores tidligere enheder og til de kunder, der allerede bruger en Galaxy S10”, fortæller Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

 

 

Forbedret kamera fra Galaxy Note10 til S10

Kameraet forbedres. Opdateringen indeholder blandt andet Night Mode til frontkameraet, der gør det muligt at tage bedre og mere livfulde billeder i mørke miljøer.

Opdateringen rummer også den forbedrede Super Steady videostabilisering og Galaxy Note10-funktioner som AR Doodle og live-fokus til video. AR Doodle giver mulighed for at tegne og skrive beskeder i videoer med Augmented Reality (AR).

Og med live-fokus kan der filmes med dybdeskarphed, for at skabe bokeh-effekt. Dette selv med bevægeligt motiv, både med det forreste og det bagerste kamera.

Opdateringen giver også adgang til det nye videoredigeringsværktøj, som er tilgængeligt i Galleri-appen. Det gør brugeren i stand til at skabe delingsbare videoer direkte i S10.

Det bliver blandt andet nemt at klippe i video, indsætte forskellige klip og indstille afspilningshastigheden. Der er også mulighed for at indsætte undertekster og baggrundsmusik.

 

 

Brug Galaxy S10 som computer med Samsung DeX

Opdateringen til Galaxy S10-serien understøtter også Samsung DeX til PC. Så snart du har hentet appen fra SamsungDeX.com, kan du starte Samsung DeX på PC eller Mac ved at koble Galaxy S10 til computeren med et USB-kabel.

Blandt de nye funktioner er også link til Windows, så alle Galaxy S10-brugerne kan få en trådløs opkobling af telefonen til Windows 10 PC og søge i indhold, sende og modtage beskeder og synkronisere de nyeste billeder direkte fra computeren.

De samme opdateringer følger med de apps, som Galaxy S10-brugerne anvender dagligt, som Samsung Pass og Beskeder.

Indstillingerne for Samsung Pass er blevet mere brugervenlige, og det bliver nemmere at bruge telefonens biometriske teknik til login i apps og på hjemmesider – hurtigere og sikrere.

I Besked-appen bliver de nye ikoner til billeder og videoer flyttet til venstre side af vinduet for at give en mere smidig adgang til filerne.

 

Tilgængelighed

Opdateringen sendes ud fra i dag d. 4. oktober.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.