Forside * Nyheder

Googles Home-højttalere kan nu parres til stereo

-

Nu kan Google Home og Google Home Mini sættes sammen til stereoanlæg.

Google har udsendt en opdatering til smarthøjttalerne Google Home og Google Home Mini, som betyder at to ens højttalere nu kan parres til et stereosæt.

Annonce:

Så nu kan man sætte to Google Home Mini sammen til et mini-stereoanlæg eller to af de lidt større Google Home sammen til et medium-stereoanlæg.

Man går ind i Google Home app, og så vil der dukke et nyt menupunkt op i højttalerens konfiguration som hedder “Konfigurer højttalerpar”.

 

 

Hvis man vælger at lade højttaleren danne stereopar med en anden højttaler, så vil man blive bedt om at udpege makkeren. Herefter indstilles hvilken højttaler der er den højre, hvad stereøsættet skal hedde, og så er man igang.

Jeg lavede lidt et kort forsøg med to Home Mini højttalere, og selvom sådan en Mini ikke er nogen stor højttaler og mangler bund, så lyder to Mini’er i stereo noget bedre.

Det skal være to ens typer af højttalere der parres. Google Home app vil slet ikke tillade parring mellem to forskellige højttalere.

Når stereosættet er parret, så vil det optræde som ét stereoanlæg tilgængelig via Chromecast.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.