Forside * Nyheder

House of the Dragon: HBO bestiller efterfølger til GOT

-

HBO har givet grønt lys til en efterfølger til Game of Thrones, som handlingsmæssigt bliver en forløber til hitserien.

Nu kommer der en efterfølger til hitserien Game of Thrones (GOT), der sluttede efter 8. sæson i år. Den nye serie vil handlingsmæssigt komme til at foregår i tiden før.

Annonce:

House of the Dragon, som er titlen på den nye fantasyserie, vil begynde ca. 300 år før historien i Game of Thrones.

Den nye serie, der bliver på 10 afsnit, er baseret på forfatter George RR Martins roman ‘Fire and blood’. Samme forfatter som skrev GOT.

“Det er min glæde at meddele i dag, at vi bestiller ‘House of the Dragon’ som en ny HBO-serie”, fortæller Casey Bloys, præsident for HBO-programmering, ved en HBO Max lanceringsbegivenhed i Los Angeles, og han fortsætter:

“Den fortæller historien om House Targaryen og de tidlige dage af Westeros”.

HBO annoncerede den nye serie kun få timer efter at rygterne svirrede om at et andet GOT-spinoff, med Naomi Watts i hovedrollen, var blevet annulleret. En serie hvor handlingen udspillede sig 1.000 år før Game of Thrones. HBO ville dog hverken be- eller afkræfte dette rygte.

House of the Dragon bliver co-produceret af forfatter George RR Martin, seriens manuskriptforfatter Ryan Condal og Miguel Sapochnik.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.