Forside * Nyheder

JBL klar med tre nye prisbilige soundbars

-
JBL Bar 2.0

JBL har netop lanceret tre nye soundbars. De tre nye soundbars koster alle under 5.000 kroner, og tilbyder surround på flere forskellige niveauer.

De nye soundbars tilbyder en række muligheder for hjemmeunderholdning, herunder en kompakt alt-i-en løsning, med fyldig bas og op til 5.1 surround sound.

 

Annonce:
JBL 5.1 Surround

JBL Bar 5.1 Surround

JBL Bar 5.1 tilbyder 5.1 lyds, takket være JBL’s MultiBeam teknologi leverer soundbaren en panoramisk surround sound, hvor hverken baghøjttalere eller kabler er nødvendige. Den særlige konfiguration drives af fem full range drivers og to diskanthøjttalere.

JBL Bar 2.1 Deep Bass

JBL Bar 2.1 Deep Bass

Vil du ofre lidt mindre, kan du købe JBK Bar 2.1 Deep Bass, og den kan også streame lyd via bluetooth.

 

JBL Bar 2.0 All-in-One

JBL Bar 2.0 All-In-One

Den kompakte og kraftfulde JBL Bar 2.0 er en alt-i-en soundbar med indbygget bass port og en utrolig enkel opsætning. Soundbaren er perfekt til dig, der ønsker at forbedre lyden fra fjernsynet i soveværelset eller opleve en fantastisk lyd i en mindre stue. Derudover har Bar 2.0 indbygget Bluetooth, så du nemt kan streame musik.

Tilgængelighed og priser

Alle nye soundbars er nu tilgængelige på https://dk.jbl.com/

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.