Forside * Fokus

Netflix tester variabel afspillehastighed

-
Screenshot via Android Police

Har du ikke tid til at se en halv times Netflix på en halv time? Så sæt afspillehastigheden op.

Netflix tester nu muligheden for at ændre på hastigheden hvormed programmerne afspilles. Det vil gøre det muligt at se en udsendelse hurtigere eller langsommere, end normal hastighed.

Det lyder måske som en and, men den er god nok. Netflix tester faktisk denne funktion lige nu hos udvalgte abonnenter. Det skriver Android Police.

Annonce:

Det kan eksempelvis bruges, hvis man lige sidder og ser en udsendelse på 45 minutter, men kun har 30 minutter tilbage af turen, så øg afspillehastigheden og få den set færdig inden du er fremme ved destinationen.

Variabel hastighed er da også en normal funktion i flere podcast-afspillere og video-afspillere, men det er første gang vi hører om det på video-streaming.

 

 

Når hastigheden ændres, så ændres også ‘pitch’ på lyden, så stemmerne ikke bliver hverken Mickey Mouse eller Løvernes Konge, men lyder nogenlunde rigtigt.

Det er dog kun på mobil Netflix at der testes, og det er en test. Dvs. det er ikke sikkert at det ender som en funktion for alle Netflix-brugere.

“Vi eksperimenterer altid med nye måder, der kan hjælpe medlemmerne med at bruge Netflix. Denne test gør det muligt at variere hastigheden, hvormed folk ser udsendelserne på deres mobiler. Som med enhver test, så kan det ende med ikke at blive en permanent funktion på Netflix”, fortæller Netflix til Android Police.

Valgmulighederne i testen er fem trin: 0,5 gange hastigheden, 0,75 gange hastigheden, normal hastighed, 1,25 gange hastigheden og 1,5 gange hastigheden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.