Forside * Nyheder

Nokia 8.1 først med Android 10 i Nokia familien

-

HMD Global starter nu udrulning af Android 10 og Nokia 8.1 står først i køen.

Selskabet med licens til Nokia-telefonerne, HMD Global, begynder nu at rulle den seneste Android 10 ud.

Annonce:

Det bliver telefonen Nokia 8.1 som først får opdateringen, og dermed bliver det også premiere for Android 10 på Qualcomms Snapdragon 710 platform, som er den der ligger i telefonen.

“Vi lovede en hurtig udrulning af Android Oreo og Android Pie på tværs af vores portefølje, og nu forpligter vi os til samme hurtige udrulning af Android 10 til først Nokia 8.1 og i de kommende måneder til resten af vores produktudvalg”, fortæller Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global, og han fortsætter:

“Nokia 8.1 er samtidig den første Android-smartphone, der kører med Qualcomms Snapdragon 710 til at modtage OS-opdateringen. Vi er dermed først på markedet og sigter mod også at være de første til at udrulle Android 10 på tværs af andre chipsets og resten af porteføljen i starten af 2020”.

 

Nyheder i Android 10

Nokia-brugerne der får opdateringen vil opleve en række nye funktioner med Android 10, herunder:

  • Gestus-navigation: Det er blevet nemmere at styre din Nokia smartphone med hurtigere og mere intuitiv betjening med fingerspidserne.
  • Smart-reply: Modtag endnu ”smartere” svar i dine beskeder, ikke kun med ordlyd men også handlinger.
  • Fortrolighedskontrol: Få mere kontrol over din personlige data på et og samme sted og kontrollér, hvornår din lokation bliver delt med dine apps – om det er altid, når i brug eller aldrig.
  • Fokusfunktion: Bloker for distraherende apps, når du har brug for at fokusere på det, der er vigtigt (kan allerede nu prøves i en beta-version).
  • Familie-link: Nu en del af indstillingerne for ”digitalt velvære”, der hjælper forældre med at opstille digitale grundregler for familien.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.