Forside * Nyheder

Nye NVidia Shield TV kan matche billedfrekvens

-

De nye NVidia Shield TV 2019 får en længe ventet feature med automatisk tilpasning af frame rate.

TV-streameren NVidia Shield TV er en Android TV boks der kan streame TV mv.

Annonce:

Men især en funktion har været savnet blandt entusiasterne: Muligheden for at video-output skifter billedefrekvens – frame rate – så det passer til kilden.

Så hvis der eksempelvis afspilles amerikansk tv-indhold med 60 Hz, så vælger boksen automatisk at udsende video med 60 Hz. Skiftes senere til en dansk tv-tjeneste med 50 Hz, så vælger boksen automatisk at udsende video med 40 Hz. For film vælges automatisk 24 Hz, for de film der er i original billedefrekvens.

Hidtil har ‘Match frame rate’ kun været tilgængelig via PLEX og KODI på Shield, men nu kommer det snart som en allround feature i medieafspilleren; Men altså kun for de nye 2019-udgaver af Shield TV.

Lige nu er det i beta-test, så NVidia advarer på forhånd om at der kan opleves fejl.

Se også: NVIDIAs nye Shield TV-boks er slet ikke en boks

 

Match content frame rate on SHIELD TV

– Add Match frame rate (beta) setting to Quick settings (Settings > Device preferences > System > Customize Quick Settings)
– Launch app and begin playing video
– Press the Setting button to access Quick settings (video must be visible in the background)
– Select Match frame rate(beta)

You may see brief screen blanking as your display refresh rate becomes adjusted.  Your display refresh rate will automatically be reverted once playback has stopped.

Kilde: NVidia

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.