Forside * Featured

Waoo – Vi beholder Discovery og lukker for analogt

-

Waoo fortæller i en pressemeddelse at de beholder Discovery kanalerne, lukker analogt signal, og kommer med prisstigninger på grund af dyrere sportsrettigheder.

Efter nytår vil TV-kunder hos Waoo fortsat kunne se det danske herre fodboldlandshold på fladskærmen. Landets 3. største TV-udbyder beholder alle Discoverys TV-kanaler i sin portefølje, bl.a. Kanal 5 der netop har Simon Kjær og co. som en del af sit eksklusive indhold.

Annonce:

I den seneste tids debat om Discoverys TV-kanaler har sport og fodboldkampene i mændenes superliga og landsholdet fyldt rigtig meget. Men faktisk repræsenterer Discovery også populært TV-indhold for kvinder. Derfor er jeg glad for at kunne forsikre alle vores kunder om, at Discoverys kanaler fortsat vil være at finde i vores udbud” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

 

Prisændringer fra årsskiftet 

Det nye år kommer dog også til at betyde ændringer hos Waoo.

De fire TV-pakker stiger mellem 10-30 kr. pr. md. i pris, som en del af aftalerne mellem rettighedshaverne og udbyderne. For Waoo Viasat Stor TV-pakke skyldes prisændringen delvist, at pakken udvides med TV 2 SPORT X, som vil fokusere på blandt andet fodbold, tennis og basketball.

Vi glæder os over at kunne tilbyde vores kunder TV 2s nye sportskanal TV 2 SPORT X. Sport er altid populært TV hos en bred gruppe af seere, så vi er sikre på, at den vil blive taget godt imod af mange” fortæller Jørgen Stensgaard.

I forbindelse med lanceringen af kanalen vil kunder med Waoo Viasat Lille og Waoo Viasat Favorit TV-pakken få kanalen stillet til rådighed i to måneder, uden ekstra omkostninger, hvorefter den vil kunne tilkøbes som en del af Waoos frit valg udbud.

 

Lukning af det analoge signal

Det nye år vil også betyde en lukning af det analoge TV-signal hos Waoo. Antallet af kunder med analoge TV i hjemmet er faldet så meget, at der ikke længere er grundlag for at opretholde leverancen af det analoge signal.

Langt de fleste kunder – hvis ikke alle – har i dag en digital fladskærm i HD-kvalitet eller endnu bedre, og vi vil hellere bruge pengene på at udvikle det digitale TV-univers. Selvom vi først lukker for det i starten af januar, skal kunderne have god tid til at forberede sig på lukningen, så derfor varsler vi det allerede nu” siger Jørgen Stensgaard.

Til november er det i øvrigt ti år siden, at staten lukkede for det analoge TV-signal på det luftbårne sendenet.

 

Fakta om priser og udbud på Waoo TV i 2020

  • Waoos fire TV-pakker stiger i pris – dette gælder uanset om de leveres gennem TV-boks eller som streaming. Waoo Flex og Lille TV-pakke stiger med 10 kr. pr. md. Waoo Viasat Favorit TV-pakker stiger med 20 kr. pr. md. og Waoo Viasat Stor TV-pakke stiger med 30 kr. pr. md.
  • Der sker en række prisjusteringer af Waoos Frit Valg Kanaler – bl.a. stiger Eurosport 1 og 2 med en tier til hhv. 40 kr. og 50 kr. pr. md. og Kanal 4 stiger ligeledes en tier til 50 kr. pr. md. De resterende prisjusteringer gør sig gældende for en række nichekanaler. Det komplette overblik kan ses på waoo.dk/kanalændringer.
  • Frit Valg Pakken TV 2 Komplet ændrer indhold, da TV 2 SPORT X tilføjes. Prisen stiger en tier til 149 kr. pr. md.
  • DR K inkl. DR K syn, DR 3 inkl. DR 3 syn samt DR Ultra udgår af alle pakker, da DR nedlægger dem. Det samme gør sig gældende for radiokanalen DR P7 Mix.

Alle priser og ændringer fremgår af waoo.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.