Forside * Nyheder

DRTV via HbbTV: DR fikser rød knap på ældre TV

-

Nu virker DRTV via HbbTV (rød knap) igen på ældre TV.

Da DR forleden opdaterede deres streamingtjeneste DRTV til nyt look, betjening og anbefalinger, der opdaterede de samtidig HbbTV til version 1.5.

Annonce:

HbbTV er den udgave af DRTV der hentes frem ved at trykke på rød knap, når TV’et viser en DR-kanal. Dette virker på de fleste kabel-tv og antenne-tv.

Men flere brugere med ældre TV oplevede at opdateringen istedet ødelagde DRTV via HbbTV. Når de trykkede rød knap fik de ikke den ønskede side frem, istedet kunne opleves en tom skærm eller fejlmeddelse som “ingen internet forbindelse” – selvom TV’et havde en aktiv internetforbindelse.

De TV der fejlede var nogle som ikke understøttede den nye HbbTV version 1.5, men som så istedet skulle omdirigeres til en gammel version. Men denne omdirigering fejlede på flere ældre TV-modeller.

DR lavede en nødløsning, hvor den gamle udgave af HbbTV blev lagt ud på kanalen DR Ultra.

Nu er det lykkedes DR at få det til at virke. Flere skriver til os at nu virker det igen på deres TV, og her på redaktionen har vi konstanteret det samme, på de TV vi kunne afprøve med. Så nu virker rød knap igen på alle DR-kanalerne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.