Forside * Nyheder

Her er FORTE A55 – Argon Audios gulvhøjttaler

-

I dag lancerer danske Argon Audio deres mest ambitiøse højttaler til dato, den aktive FORTE A55. Baseret på det populære design fra kompaktmodellerne, FORTE A4 og A5, er denne nye højttaler den første aktive gulvhøjttaler Argon Audio har designet.. Takket være avanceret teknologiteknologi og nye egenudviklede designs leverer FORTE A55 lydkvalitet markant højere end hvad prisen antyder.

Designet i Danmark Ligesom alle produkter Argon Audio laver, er FORTE A55 designet og udviklet i Danmark med sans for detaljen. Kabinettet er udført i højkvalitets mat lak i enten sort eller hvid med elegante trimringe omkring enhederne. Det magnetiske frontstof giver et stilrent look, selv når det er fjernet.

 

Annonce:

Kommer med Bluetooth og optiske indgange

Bluetooth AAC og aptX LL (Low Latency) er indbygget for nem streaming fra telefon og computer. Derudover har FORTE A55 to optiske indgange med understøttelse for high-res audio op til 24-bit/96kHz,bit/96kHz, et analogt input samt en højkvalitets Phono (MM)-indgangindgang til pladespiller.

 

FORTE A55 gør brug af avanceret DSP med aktivt delefilter og en digital forstærker på 4 x 80 watt, en forstærkerkanal til diskant og en til bas/mellemtonerne. Diskanten er den samme som bruges i FORTE A4 og A5, mens bassen er nyudviklet med en 2-lagslags sandwich-konstruktionsandwich i membranen, samt et motorsystem med ekstrem lav forvrængning. Disse enheder leverer bas hele vejen ned til 35 hZ, sammen med en åben og klar mellemtone takket være den lave forvrængning i bassens magnetsystem. FORTE A55’s indre kabinet er designetdesign og udviklet ved brug af avancerede computermodeller, der eliminerer stående resonanser i kabinettet.

Denne nyudvikling og øje for detaljen har resulteret i en kompakt gulvhøjttaler, der er i stand til at levere et stort og åbent lydbillede, med en dyb bas ofte kun fundet i større højttalere selv ved høj volumen.

 

Pris og tilgængelighed

Argon Audio FORTE A55 er på lager fra d. 22 november på argonaudio.com og i HiFi Klubbens butikker til 6.499,- for et sæt.

Fås i sort og hvid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.