Forside * Nyheder

Huawei P Smart Pro: ny smartphone med tre AI kameraer

-

Huawei lancerer P Smart Pro, der med en 6,59 tommer skærm, tre kameraer med AI, Ultra FullView skærm, lang batterilevetid og en suveræn pris er oplagt til både førstegangskøberen og den unge smartphonebruger.

Fra primo december kan danskerne finde Huaweis nyeste smartphone, P Smart Pro, i butikkerne. Den nye tilføjelse til P Smart-serien har en skærm på 6,59 tommer med fuld HD, et hovedkamera på 48 megapixel (MP) på bagsiden, der suppleres af to øvrige kameraer, og et frontalt 16 MP pop-up kamera til selfies. Desuden har smartphonen en intern hukommelse på henholdsvis 128 GB lagerplads og 6 GB Rom og en batterilevetid, der er lidt udover det sædvanlige.

Annonce:

 

“Med P Smart Pro får du virkelig meget smartphone for pengene. Den er perfekt til nybegynderen og den unge smartphonebruger, der vil tage gode billeder, streame videoer, og være social med sine venner. Ligesom den er det oplagte valg til dig, der bare gerne vil have en rigtig god smartphone til en rigtig god pris,” siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

 

AI gør det nemt at tage gode billeder

Den nye Huawei P Smart Pro er udstyret med tre kameraer på bagsiden, som gør dine billeder mesterlige – uden du behøver være en mesterfotograf. Der er et hovedkamera på 48 MP, som øger kvaliteten og giver skarphed i billederne, et kamera på 8 MP med 120 graders vidvinkel, og sidst et kamera på 2 MP bokeh objektiv, der sørger for dybdeskarphed i billedet.

 

Dertil gør P Smart Pro brug af kunstig intelligens, der får dine billeder til at fremstå knivskarpe.

Hvis du skal tage en selfie, er det skjulte pop-up kamera på 16 MP din bedste ven.

 

6,59 tommer Ultra FullView skærm med fuld HD 

Pop-up kameraet betyder, at det traditionelle frontkamera kan undlades fra skærmens overflade og dermed resulterer i en højere ”screen to body ratio”, der lander på hele 91 %. Skærmen har LCD FullView Display og en opløsning på 2340 x 1080 pixel, som er med til at fremhæve de skarpe detaljer og gør farverne mere levende. P Smart Pro er desuden udstyret med ”Eye Comfort Mode”, der giver brugeren en behagelig læseoplevelse med et dæmpet lys, hvilket især kan være nyttigt, hvis telefonen bruges kort tid inden, man skal sove.

 

P Smart Pro er udstyret med en Power-knap med integreret fingreaftrykslæser på siden, der gør det muligt at åbne, tænde og slukke telefonen med et enkelt tryk.

P Smart Pro er drevet af et Kirin 710F-chipset, der giver smartphonen en høj ydeevne og et minimalt strømforbrug i samspil med batteriet på 4000mAh, der holder liv i din smartphone med op til 40 timers opkald, 80 timers musik og 14 timers browsing.

Huaweis styresystem EMUI 9.1 sikrer, at brugeren udnytter batteriet optimalt, der effektivt tilpasser sig brugerens adfærdsmønstre og dermed optimerer batteriets performance og holdbarhed.

Modellen findes i to nye farvevarianter: Midnight black og Breathing Crystal.

 

Kommer med Google Mobile Services

Huawei P Smart Pro lanceres med Google Mobile Services baseret på Android-platformen og kommer til salg i Danmark som udgangspunkt i Elgiganten-butikker fra primo december.

Den vejledende udsalgspris lyder på 2.799 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.