Forside * Nyheder

LG lancerer NVIDIA G-SYNC til 2019 OLED TV i ny opdatering denne uge

-

LG E9, C9 og B9 OLED serie får en opdatering, der giver dem Nvidia G-Sync. Men forvent den ikke i denne uge i Danmark, da det er Nordamerika der får den først.

LG’s OLED-serie vil fra denne uge modtage en software opdatering, der gør gaming-oplevelsen skarpere med understøttelse af NVIDIA G-SYNC® kompatibel teknologi.

Annonce:

Opdateringen vil være tilgængelig på følgende LG OLED TV-modeller fra 2019:

  • E9 (65” og 55”)
  • C9 (77”, 65” og 55”)
  • B9 (65” og 55”)

Opdateringen vil blive udrullet i Nordamerika først og inden årets udgang vil opdateringen være tilgængelig på de øvrige markeder.

Med G-SYNC Compatible support vil LG’s OLED TV’er levere en bedre ydelse ved spil, hvis du har et grafikkort, der understøtter G-SYNC.

Med LG’s nye G-SYNC support kan alle med GeForce RTX 20-serien eller GTX 16-serien fuldt ud opleve fornøjelsen af den ekstrem hurtige responstid og et bedre billede på LG’s store OLED TV’er fra 55” til 77”.

Med industriens første TV, der understøtter NVIDIA G-SYNC, viser LG endnu engang deres vilje til at levere de mest avancerede gaming-oplevelser,” sagde Sam Kim, senior vice president for LG Entertainments tv-produktplanlægningsenhed.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.