Forside Detail

Power: Vi åbner i Kbh. City med tilbud bedre end Black Friday

-
Power ved Vesterport station

Allerede i August fortalte recordere.dk, at Power ville åbne en ny butik i centrum af København ved Vesterport station. Nu er der endelig kommet en åbningsdato for hvornår du kan handle på vej til toget.

POWER er klar til åbningsfest i Indre København, når kædens nye elektronik- og hvidevarebutik åbner på Vesterport 4 – lige ved siden af Imperial Biograf og Vesterport Station. Butikken er på i alt 1.000 kvadratmeter, og de første kunder bliver budt indenfor lørdag den 23. november kl. 7.00.

”Vi har de seneste år været på udkig efter den ideelle placering i Indre København, så da vi fik muligheden for lokalerne på Vesterport 4, tøvede vi ikke med at underskrive en lejekontrakt. Det er en unik placering midt i byen, som er nem at komme til for alle,” siger Jesper Boysen, direktør hos POWER i en pressemeddelse.

Annonce:

Håndværkerne og de 30 nye POWER-ansatte er i disse dage i fuld gang med at få butikken gjort helt klar til åbningen, der ifølge pressemeddelsen kommer til at byde på ekstraordinært gode tilbud.

”Der er flere af tilbuddene, som vi ikke engang kan matche på Black Friday”, siger Jesper Boysen.

Fra morgenstunden vil der være kaffe og morgenbrød samt en masse konkurrencer og præmier til de tilbudsjægere, der i løbet af natten stiller sig i kø til de gode åbningstilbud.

Åbningstilbuddene bliver efter planen offentliggjort onsdag den 20. november.

POWER har i øjeblikket 16 butikker over hele landet.

 

Annonce:
Forrige artikelSå kom Apples 16 tommer MacBook Pro
Næste artikelMotorola RAZR er tilbage
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.