Forside Nyheder

Strive lukker i Danmark – TV2 Sport overtager rettigheder

-

TV2 har købt rettighederne til La Liga, Serie A og Major League Soccer (MLS) fra Strive Sport Danmark. Handlen gælder fra januar 2020.

Fra Januar 2020 bliver det i stedet TV2 Sport X og TV2 Play der kan vise kampene fra ovenstående ligaer.

TV 2s hidtidige aftale gav mulighed for visning af i alt fire ugentlige fodboldkampe fra Spanien og Italien og én El Clásico om året.

Annonce:

“TV2 har fulgt det, vi har bygget op med Strive, og jeg er glad for, at de her rettigheder havner på så erfarne hænder. La Liga, Serie A og MLS vil fortsat udvikle sig som en vigtig del af TV2s satsning med TV2 Sport X,” siger Kristian Hysén, adm. direktør IMG, som driver Strive Sport i en pressemeddelse.

Aftalen som starter i januar løber i 18 måneder frem til slutningen af sæsonen 2020/21. La Liga, Serie A og MLS bliver tilgængeligt på den nye kanal TV2 Sport X, som lanceres den 4. januar, samt på streamingtjenesten TV2 Play.

TV 2 SPORT X etableres som en digitalt født kanal og med det strategiske mål at styrke streamingtjenesten TV 2 PLAY. Når kanalen er i luften fra 4. januar, bliver det med en række internationale sportsrettigheder med nogle af verdens største stjerner.

Foruden de eksklusive rettigheder til fodboldkampene fra La Liga, Serie A og MSL viser TV 2 SPORT X tennis fra ATP-turneringerne og Wimbledon, NBA-basketball, X Games, VM-atletik, skiskydning samt VM-konkurrencer i alpint skiløb og langrend. Flere af disse rettigheder appellerer i særlig grad til yngre seere, især yngre mænd.

Frem til nytår vil ligaerne blive sendt på både TV2 og Strive Sport, og eksisterende Strive Sport kuner, vil blive tilbudt et TV2 Play abonnement på fordelagtige vilkår.

TV 2 SPORT X kan også ses via en række tv-distributører – YouSee, Stofa, Boxer, Waoo, Canal Digital, Altibox og Telia – som har taget kanalen med i tv-pakker eller som et tilbud i distributørernes frit valg-/bland selv-universer.

Strive Sport fortsætter indtil videre i Norge. De svenske rettigheder er allerede solgt fra.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.