Forside Produkter Mobil

Apple kårer de bedste apps og spil fra 2019

-

I dag afslørede Apple de bedste apps og spil samt de tendenser, der har haft størst indflydelse på app-verdenen i 2019. Apps er med til at forenkle hverdagen, og de hjælper os med at udtrykke vores kreativitet, få kontakt til venner, familie og resten af verden og – ikke mindst – have det sjovt.

I 2019 har apps sat sig tydelige spor ved at afspejle tidsånden i vores samfund og fungere som bindeled mellem den digitale kultur og popkulturen.

“Udviklere rundt om i verden inspirerer os alle med innovative apps, der har evnen til at påvirke kulturen og ændre vores liv, og det er aldrig før kommet så kraftigt til udtryk som i år. Vinderne bag de bedste apps og spil i App Store 2019 er et udtryk for vores globale ønske om at skabe kontakt, være kreative og have det sjovt,” sagde Phil Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “Vi er meget glade for at kunne præsentere en gruppe App Store-vindere i 2019, som er så mangfoldig og viser, at enestående design og kreativitet kommer fra store såvel som små udviklere og fra alle verdenshjørner. Vi ønsker alle vinderne tillykke og siger tak, fordi de har gjort 2019 til det hidtil bedste år for App Store.”

Annonce:

De bedste apps fra 2019

Årets iPhone-app: Spectre Camera (Lux Optics)

Denne AI-drevne app udnytter en svimlende mængde teknologi, så alle kan tage imponerende billeder med lang eksponeringstid.


Årets iPad-app: Flow by Moleskine (Moleskine)

Tegn og lav skitser i denne elegante digitale noteapp, hvor blyanter, tuschpenne med skrå spidser m.m. er finjusteret til perfektion, så de føles som ægte skriveredskaber.


Årets Mac-program: Affinity Publisher (Serif Labs)

Takket være Affinity Publishers elegante brugeroplevelse og yderst rimelige pris kan alle få mulighed for at lave professionelle layout, uanset om man har brug for en fotobog fuld af billeder eller en flyer til en lokal forening.


Årets Apple TV-app: The Explorers (The Explorers Network)

Denne banebrydende app er udviklet til at hjælpe rejseglade sjæle, videnskabsfolk og kunstnere, der arbejder hen imod et fælles mål: At skabe et omfattende “visuelt opslagsværk” over naturens verden gennem billeder og videoer.


App-tendens i 2019: Historiefortælling gjort nemt

I 2019, så vi en understrøm af apps som hjælper med at fylde det kendte “hvide ark,” med vores erindringer, drømme, billeder og stemmer – og som gjorde det med mere styrke og personlighed end nogensinde før. Med apps som Anchor (Anchor FM), Unfold (Unfold Creative), Steller (Expedition Travel Advisor), Over (Over, Inc) og Wattpad (Wattpad Corp), kan alle udtrykke sig selv gennem bevægende podcasts, enestående romaner og levende foto-kollager nemmere end nogensinde.


Bedste spil fra 2019

Årets iPhone-spil: “Sky: Children of the Light” (thatgamecompany)

Flyv hen over vilde landskaber, idet du hjælper overjordiske væsner med at finde tilbage til himlen i en mission, der har et overraskende socialt element.


Årets iPad-spil: “Hyper Light Drifter” (Abylight S.L.)

“Hyper Light Drifter” byder på en actionfyldt genskabning af klassiske 16-bit adventurespil i en strålende blanding af drømmeagtig udforskning og kampen for at overleve.


Årets Mac-spil: “GRIS” (Devolver / Nomada Studio)

Dette gådefulde og utroligt tilfredsstillende platformspil er et gribende digitalt kunstværk – en rejse gennem håb, sorg og den personlige sejr ved at finde fodfæste i livet efter et tragisk tab.


Årets Apple TV-spil: “Wonder Boy: The Dragon’s Trap” (DotEmu)

“Wonder Boy” – det elskede spil fra 80’erne, hvor en ensom eventyrer, der er halvt øgle, drager ud på sit livs udfordring – er blevet fornyet med håndtegnede animationer og et soundtrack med nye arrangementer. Spillet er udviklet af Lizardcube i samarbejde med seriens skaber, Ryuichi Nishizawa.


Spiltendens i 2019: Blockbusters Reimagined

I år har spiludviklere fra hele verden fundet vej til iOS med en bølge af verdenskendte udgivere, som alle bærer præg af førende teknologi, markante design og innovative funktioner, der leverer dybde og kvalitet på et niveau, man aldrig før troede var muligt på mobile enheder. Succeser som “Mario Kart Tour” (Nintendo), “Minecraft Earth” (Mojang), “Pokémon Masters” (DeNA Co), “Assassin’s Creed Rebellion” (Ubisoft), “Gears POP!” (Microsoft Corporation), “The Elder Scrolls: Blades” (Bethesda) og “Call of Duty: Mobile” (Activision Publishing) er ikke bare genskabninger eller en hyldest – de er originale udgivelser, der har pustet nyt liv i de mest elskede franchises i spilhistorien.


Årets Apple Arcade-spil: “Sayonara Wild Hearts” (Simogo)

I 2019 udvidede Apple sin App Store med introduktionen af den helt nye fane til Apple Arcade, en banebrydende abonnementsbaseret spiltjeneste uden reklamer eller køb i appen. Hvert eneste af de mere end 100 spil i Apple Arcade tilbyder gamere noget unikt. Dog er der ét spil, der skiller sig ud fra samlingen af suveræne titler og løber med prisen som Apple Arcade Game of the Year. “Sayonara Wild Hearts”, som er udviklet af Simogo og udgivet af Annapurna Interactive, er et håbefuldt, smukt og unikt spil – af den skuffe, der får adrenalinen til at pumpe og humøret i vejret. Her kan du køre ræs på motorcykel, fægte med sværd og knuse hjerter med 320 km/t.

Ud over App Store-redaktionens udvalgte er der også lister med årets mest downloadede apps og  mest downloadede spil.

Annonce:
Forrige artikelTV-krigen: Forening fyrede YouSee, beholdt Discovery og sænker priser
Næste artikelTRAILER: Se “No Time to Die” traileren – James Bond er tilbage
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.