Forside Detail

Brutalt røveri mod telebutik

-
Telia-butikken i Fredericia. Foto: Google Maps Streetview

Røverne slap afsted med smartphones og smarture, ved et brutalt røveri i Telia-butik.

Fredag eftermiddag fik to Telia-ansatte en særdeles ubehagelig oplevelse, da den butik hvor de er ansat blev udsat for et groft røveri. Det skriver Fredericiaavisen og Ritzau via Fyens.dk.

Fire mænd kom ind i butikken. De beordrede de to ansatte ned på gulvet og bandt dem.

Annonce:

“Mændene beordrer de ansatte ned at ligge, hvorefter de binder dem, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Lindhardt”, til Ritzau.

“Der er tale om et røveri, hvor fire gerningsmænd kommer ind. De fire gerningsmænd er udenlandsk af udseende, to af dem har fuldskæg. De løber fra stedet med rygsække”, fortæller vagtchefen hos Fredericia Politi til Fredericiaavisen.

Ifølge Ritzaus oplysninger, så stak røverne af med både ure og telefoner.

Efter at de fire røvere havde forladt butikken, så lykkedes det de ansatte at slippe fri af rebene og slå alarm, hvorefter politiet kom talrigt tilstede med fire patruljevogne, og afspæring af vejen ud for butikken under den indledende efterforskning af røveriet.

“Vi er naturligvis meget berørte på vores kollegers vegne, de to medarbejdere, der var i butikken får al den hjælp, de har brug for”, fortæller pressechef hos Telia, Mads Houe, til Fredericiaavisen og fortsætter:

“Derudover har vores distriktschef været med til Politiets afhøringer af medarbejderne, ligesom vi har afleveret videoovervågning. Vi samarbejder tæt med Politiet i sagen, og mærker, at de virkelig gør alt, hvad de kan for at hjælpe os”.

Der er ingen oplysninger om værdien af tyvekosterne.

 

Annonce:
Forrige artikelMobilePay passerer 100 milliarder kroner i overførsler i 2019
Næste artikel’The Mandalorian’ vender tilbage til efteråret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.