Forside * Featured

Dødsfald: Han tegnede Marantz lyd i generationer

-
Ken Ishiwata, her mens han stadig arbejdede for Marantz

Ken Ishiwata arbejdede for Marantz i 41 år, og var ambassadør for deres lyd og HiFi-produkter.

Efter i 41 år at have været med til at skabe Marantz lyd, der takkede Ken Ishiwata i foråret af fra arbejdet som HiFi-ambassadør.

En mand der blev regnet for en af de største ‘influencers’ i verden indenfor high-end audio. Gennem årene har hans ekspertise ledt til eksklusive produkter fra Marantz branded med ‘KI Signature’ – eller blot KI.

Annonce:

Oprindelig kom Ken til Europa for at arbejde for Pioneer i 1968. I 1975 gik han selvstændig som modefotograf inden han i 1978 kom til Marantz som teknisk koordinator.

Fra 1996 og frem til hans pensionering tidligere i år, der var han ‘Brand Ambassador’ for den japanske HiFi-producent.

I den rolle designede han også produkter, og KI Ruby high-end stereo med forstærker og CD-afspiller, blev det seneste fra hans hånd. Et anlæg der markerede hans 40 års jubilæum og blev produceret i et begrænset antal på blot 1.000 styk.

KI Ruby blev sidste Marantz-produkt fra Ken Ishiwata

Ken Ishiwatas farvel fra Marantz i foråret fulgte i kølvandet på modelselskabet, Sound Uniteds, annoncering af købet af Onkyo, Pioneer og Integra. En overtagelse der dog senere blev annulleret igen, men da havde Ken forladt Marantz for at nyde sit otium.

Ken Ishiwata døde den 25. november 2019. Han blev 72 år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.