Forside * Featured

Konkurrent køber mobilsiden.dk

-

Mobilsiden.dk er solgt til Mobilselskabet, der bl.a. driver konkurrenten mobil.nu

Flere niche-hjemmesider om mobil samles nu under samme ejer. Det er Mobilselskabet, der driver mobil.nu og telepristjek.dk, der har købt Mobilbasen, som bl.a. driver konkurrenterne mobilsiden.dk og mobilpriser.dk. Det skriver Berlingske.

Annonce:

Mobilbasen blev stiftet tilbage i 1996 af John G. Pedersen, men han forlod mobilsiden mm. for 6 år siden, for at hellige sig egen side under navnet MereMobil. Nuværende chefredaktør for mobilsiden.dk er Daniel Søgaard Hald, og han følger med over til den nye ejer.

Der vil aktuelt ikke ske ændringer for hverken hjemmesiderne eller de ansatte, de fortsætter hver især med selvstændige publikationer.

“Det handler om menneskene, der arbejder med stoffet til daglig. Det giver rigtigt god mening for os at købe Mobilbasen, da det nu blev muligt, for dermed får vi et stærkt hold af mennesker, der har arbejdet med telemarkedet og mobilteknologi i mange år. Mobilteknologi vil fremover ikke kun handle om smartphones – det bliver meget mere og andet: 5G, kunstig intelligens og meget mere”, fortæller Nicolas Fredriksen, teleanalytiker og direktør i Mobilselskabet, til Berlingske, og fortsætter:

“Nu får vi øgede ressourcer på personalefronten og dermed større hjernekapacitet til at formidle morgendagens mobilteknologi på en måde, der gør det let for hr. og fru Danmark, familier, selvstændige og mindre virksomheder at identificere muligheder, fordele og ulemper på telemarkedet”.

Selskabet bag går nu på jagt på Østerbro eller indre København efter egnede lokaler at samle alle ansatte, der p.t. udgør 8 årsværk tilsammen.

Salgsprisen er ikke oplyst.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.