Forside * Featured

PLEX lancerer gratis streamingtjeneste

-

PLEX nye streamingtjeneste har næsten global lancering. Kommer i over 200 lande.

Da Elan Feingold i december 2007 lykkedes med at overføre XBMC-softwaren til sin Mac og dermed grundlagde Plex, havde han næppe forudset, at softwaren en dag ville blive vært for en gratis streaming-tjeneste.

Annonce:

Men det er ikke desto mindre, hvad der netop er blevet tilfældet.

I over 200 lande over hele verden er Plex nu også en reklamefinansieret streamingtjeneste, hvor Plex-brugere kan se film uden at betale med andet end deres opmærksomhed og deres øjne.

Tilbage i september annoncerede Plex allerede, at de havde lavet en aftale med Warner Bros.-filmstudiet om at udbyde deres film på tjenesten. Men siden er Plex lykkedes med at få flere filmstudier ombord.

Det er for eksempel Hollywoods ”lille gigant”, Lionsgate, samt Legendary Pictures og MGM. Det betyder, at filmudvalget på tjenesten er ganske bredt, og at de fleste burde kunne finde noget at se. Ud over film er der også musikdokumentarer, Bollywood-musicals, og tv-serier i udvalget.

 

Galleri

 

Færre reklamer end på tv

Blandt filmene er Oscar-vindere som ’Rain Man’, ’Apocalypse Now’, ’Thelma and Louise’ og ’Raging Bull’, samt andre klassikere som ’Terminator’, ’The Usual Suspect’, ’Teen Wolf’ og ’The Right Stuff’. Men der er også nyere film som ’American Ultra’ og ’Lord of War’.

Blandt musikdokumentarerne finder man blandt andet film om Adele og Katy Perry. Visse tv-serier vil angiveligt kun være tilgængelige i visse regioner, men det vil fremgå tydeligt af interfacet, hvad der er muligt at se, og hvad der ikke er.

Nuværende Plex-brugere bør allerede kunne se en menu-funktion, der hedder ’Free to Watch’ under ’Movies & TV’. Ligesom andre valgfrie funktioner skulle streamingfunktionen være mulig at fjerne, hvis man ikke vil have den siddende der.

Men hvis det er reklamefinansieret, hvorfor så ikke bare se på en tilsvarende tv-kanal? Ud over at Plex-tjenesten er endnu et argument for at droppe kabelabonnementet, så lover Plex at der kun vil være cirka en tredjedel af de reklamer, man normalt ville se på tv.

Tjenesten vil over de kommende måneder også få andet tv-indhold som børneprogrammer, dokumentarer og koncerter.

 

Teaser

 

Tilgængelighed

PLEX nye streamingtjeneste bliver tilgængelig i dag via PLEX app.

PLEX app findes til Android, Apple iOS, Apple TV, Android TV, Roku, Amazon Fire TV samt en række smart tv.

Der kræves ikke abonnement på PLEX pass. Man skal blot oprette en konto med navn+email.

Hvis tjenesten endnu ikke er tilgængelig i din PLEX-app, så kig forbi app’en senere i dag.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.