Forside * Nyheder

Samsung TV klar med karaoke til hunden

-

Familiehunden får egen underholdning, Samsung lancerer karaoke tv-app til den firbenede.

Når det kommer til tv-underholdning for hunde, så har der ikke været så mange tilbud på hjemmefronten. Det vil Samsung nu råde bod på.

Annonce:

De lancerer nu en gratis karaoke-app, der er specialdesignet til at inkludere hunden i familieunderholdningen.

Med hjælp fra en hundeekspert, har Samsung identificeret, hvad der fanger hundes interesse og stimulerer dem til at synge. De visuelle og musikalske elementer er blevet brugt til at skabe karaoke-app’en skræddersyet til vores firbenede venner.

 

 

F.eks. er hundes øjne mere følsomme over for bevægelse end menneskers. Så når en hund ser fjernsyn med færre billeder i sekundet, som man tit ser på ældre fjernsyn, opfatter de billedet som flimrende.

Det visuelle materiale i app’en er derfor produceret med et højt antal billeder i sekundet tilpasset hundens følsomme øje. På videoerne er der brugt hurtige bevægelser og andre hunde, som fanger hundenes opmærksomhed. Og da hunde hovedsageligt opfanger farverne gul og blå, er de to farver også brugt hyppigt.

Til udvikling af musikken, er der arbejdet med instrumenter, der udløser hundenes genetiske arv om at kommunikere og interagere med deres flok ved at hyle sammen.

 

Alex Kvarnestig (i midten) og Kicki Fellstenius (th)

 

“Saxofon, harmonika, hundelyde og sirener er eksempler på lyde, der ofte fanger hundes interesse og får dem til at synge med. At hyle sammen er en aktivitet, der skaber kontakt og styrker samhørigheden i en flok. Ved at synge sammen med vores hunde skaber vi en vidunderlig følelse af samhørighed, hvor hunden bliver involveret og får sin egen rolle – en fantastisk måde at have det sjovt sammen”, fortæller Kicki Fellstenius, ekspert i hundepsykologi og adfærd.

Musikken er skabt og produceret af den producer og hundeelsker, Anders Bagge, som har produceret musik for flere verdensstjerner, og Alex Kvarnestig. Karaoke-app’en indeholder tre specialproducerede numre: This is we, Fetch og Bite, i form af en ballade samt to sange i et højere tempo.

“Kæledyr skal have det sjovt, ligesom vi mennesker har, og som ejere er vi ansvarlige for deres underholdning. Samsung har den nødvendige teknologi til at gøre dette muligt, så jeg ser ingen grund til ikke at inkludere alle dem, vi kan – både hunde og mennesker”, lyder det fra Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV i Danmark.

 

 

Pris og tilgængelighed

Dog Karaoke er gratis.

Er tilgængelig på Samsung smart tv fra 2017 og frem, både almindelig LCD TV og QLED.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.