Forside Nyheder

’The Mandalorian’ vender tilbage til efteråret

-

Star Wars-fans behøver ikke vente ret længe på de næste historier fra galaksen langt, langt væk.

I dag landede det sidste afsnit i sæson 1 af ’The Mandalorian’, den første live-action-serie i Star Wars-universet. Der skal ikke lyde nogle spoilere for finalen herfra (siden ovenstående skribent heller ikke har set afsnittet i skrivende stund), men der er gode nyheder for fans af serien.

Annonce:

Anden sæson af ’The Mandalorian’ er nemlig allerede igang med at blive produceret, og vil være klar til efteråret 2020. Det begynder dermed at ligne et mønster, at der dukker en Star Wars-serie op mindst hvert efterår.

Der er nemlig en hel del, der tyder på, at den planlagte serie om Obi-Wan Kenobi, der blev bekræftet tidligere på året (med Ewan McGregor tilbage i rollen), kan lande i efteråret 2021. Kathleen Kennedy, der står i spidsen for Lucasfilm under Disney, har mere end indikeret dette.

Hun har allerede bekræftet, at manuskripterne er skrevet færdig og at alle roller er besat. Det bliver Deborah Chow, der også instruerede flere afsnit af ’The Mandalorian’, der kommer til at lede slagets gang ved at produere og instruere.

 

Gjorde Disney+ til en succes

Indspilningerne vil ifølge Kathleen Kennedy begynde i 2020,  og hvis man så lige indregner klipning, postproduktion og de mange effekter, der skal skabes efterfølgende, passer det nok meget godt med en premiere til efteråret 2021.

Man kunne dog også forestille sig, at serien får premiere til foråret 2021, og så måske en tredje sæson af ’The Mandalorian’ i efteråret. Men alt dette er foreløbig blot spekulation. Hvad vi dog allerede ved, er at ’The Mandalorian’ har været en kolossal succes for Disney.

Den er en af de eneste eksklusive produktioner, der foreløbig er lavet direkte til Disney+, og serien har formentlig spillet en stor rolle i at tillokke de 10 millioner mennesker, der abonnerede på Disney+ fra dag 1, og de millioner, der siden er kommet til.

Det er en pæn succes, taget i betragtning, at den tjenesten kun var tilgængelig i Nordamerika og Holland på førstedagen. En uge senere åbnede tjenesten i Australien, New Zealand og Puerto Rico. Disney forventes at sætte den europæiske lancering i gang for alvor 31. marts 2020.

Foreløbig er der blevet meldt ud at de på denne dato åbner for tjenesten i de største, europæiske markeder, samt ”en række andre vesteuropæiske lande” ifølge CNET. Det kunne man jo så håbe også inkluderer Danmark, sådan at fans, der endnu ikke har fundet en måde at se ’The Mandalorian’ på, kan nå at se sæson 1, inden sæson 2 får premiere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.