Forside * Nyheder

TV-krigen: Discovery afslutter forhandlingerne med YouSee

-

Nu har Discovery måttet indse, at der ikke kommer en aftale med YouSee i år.

Selvom YouSee allerede i begyndelsen af november meldte ud, at de ikke ville nå en aftale med Discovery i år, så har Discovery Networks Danmark holdt fast i håbet om at nå til enighed.

Annonce:

Men nu melder Discovery ud, at forhandlingerne med YouSee er lukket og slukket.

“Ovenpå måneders forhandlinger om fremtiden for tusindevis af danskeres tv-skærme, ligger det nu fast, at Discoverys kanaler ikke bliver en del af YouSees tilbud fra 2020 – hverken i de faste pakker eller som bland-selv”, fortæller Discovery i en pressemeddelelse.

“Det er nu definitivt, at der ikke bliver en aftale med YouSee. YouSee opretholder sin diskriminerende adfærd, og derfor lægger vi nu vores kræfter fremadrettet i Dplay og med de andre danske tv-distributører”, fortæller adm. direktør i Discovery Networks Danmark, Christian Kemp.

Discoverys klare udmelding kommer efter det de beskriver som ‘flere måneders forhandlinger med YouSee’. Forhandlinger der nu er kommet til deres endelige afslutning (Discoverys eget ordvalg).

Tv-udbyderen melder ikke noget om, hvorvidt de forventer at forhandlingerne genoptages i det nye år.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.