Forside Nyheder

‘Altered Carbon’ vender tilbage til Netflix 27. februar

-

Anden sæson af science fiction-serien får ny skuespiller i hovedrollen.

Så kan fans af Netflix-serien ’Altered Carbon’ godt begynde at glæde sig. Som selskabet nogle gange har for vane, har Netflix ud af det blå annonceret, at der kun er lidt over en måned til premieren på anden sæson af serien.

Det bliver 27. februar, at hele sæsonen vil kunne ses på Netflix. Men det bliver ikke med den sædvanlige skuespiller i hovedrollen. Og det er helt naturligt, når man tager seriens handling og teknologierne i serie-universet i betragtning.

Annonce:

I ’Altered Carbon’ har vi mennesker nemlig endelig fundet ud af, hvordan vi kan få evigt liv, hvis vi er rige nok. Det er muligt at overføre indholdet af hjernen til en ny krop, når den gamle krop er ved at dø. Den ny krop kaldes et ’sleeve’, og overførselsprocessen kaldes for ’re-sleeving’.

Joel Kinnaman spillede Takeshi Kovacs i første sæson af ‘Altered Carbon’ (Foto: Netflix).

Allerede i første sæson, hvor hovedpersonen Takeshi Kovacs spilles a Joel Kinnaman (fra ’For All Mankind’, ’The Killing’, ’House of Cards’ og den seneste reboot af ’Robocop’) har Kovacs gennemgået en re-sleeving, og i hans oprindelige gamle krop lignede han slet ikke Joel Kinnaman. Det blev blandt andet vist i flashbacks i serien.

Ny krop til hovedrollen

Derfor er det ikke så mærkeligt, at Kinnaman ikke længere spiller Takeshi Kovacs. Han er nemlig blevet re-sleevet igen. Denne gang er det Anthony Mackie, der er kendt som Falcon i Marvels Cinematiske Univers, der spiller Kovacs. Forvirret? Det skal du ikke være. Hele sleeve-konceptet er noget af det, der gør serien speciel og spændende.

Primært er serien nemlig en fremtids-krimiserie, hvor mordofre stadig kan være i live (i et nyt sleeve) og prøve at finde ud af, hvem der slog dem ihjel i første omgang. Det er for eksempel den indledende situation i første sæson.

Vi ved endnu ikke, hvad sæson to handler om, for som nævnt ovenfor har Netflix gået stille med dørene, når det gælder seriens produktion, sådan at premieredatoen er dukket op lidt pludseligt. Det eneste vi ved, er at Kovacs vil fortsætte sin søgen efter sin gamle flamme og krigskammerat, Quellcrist Falconer, og at han skal forsøge at løse en række mordgåder undervejs.

Netflix lod verden vide, hvornår anden sæson får premiere med nedenstående tweet, der heller ikke afslører ret meget. Men mon ikke, der dukker en trailer op mellem nu og 27. februar?

 

Annonce:
Forrige artikelSonos: Slut med opdateringer til gamle produkter (opdateret)
Næste artikelDR2+ er seneste streamingtilbud fra DR
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.