Forside * Featured

Her er Philips nye 8-serier OLED TV

-
Philips OLED855

Philips 805/855 OLED TV med 4. generation P5 AI-processor, med kunstig intelligens i billedbehandlingen.

I 2020 vil de nye Philips 8-serie OLED TV (modellerne 805 og 855) benytte 4. generation af P5-chippen.

I den nye billedmotor-chip tilføjes nu AI – kunstig intelligens – som løfter billedkvalitet et niveau op.

Annonce:
Philips OLED805

Den ny AI-processor

Philips har selv udviklet den nye processor, hvor AI-funktionerne benytter neurale netværk og maskinlæring til at analysere millioner af testklip. Dette er samlet i en database, med billedkvalitetsanalyser fra de seneste 30 års TV.

AI-softwaren sørger dog ikke kun for at forbedre hver af de fem grundpiller, som indgår i billedkvalitet (kilde, farve, kontrast, bevægelse og skarphed), men er også designet til også at skabe en endnu bedre balance mellem dem.

Philips OLED855

Fem kategorier

Ved at analysere alle indholdets elementer, billed-for-billed, skaber 4. generation af P5 et endnu mere realistisk og naturligt billede, så det ikke længere føles som at se TV, men mere er som at se virkeligheden i et spejl.

TP Visions eksperter i billedkvalitet har inddelt de overordnede parametre, som AI-softwaren bruger, i fem kategorier:

  • Landskab/natur
  • Hudtone
  • Sport/bevægelse
  • Sort/kontrast
  • Animation

AI-funktionen vælger automatisk kategorien og analyserer alle fem grundpiller, så balancen mellem dem justeres – og resultatet er et mere naturligt, realistisk og livagtigt billede på skærmen, fortæller Philips.

 

Philips OLED855

 

HDR-indhold forbedres uanset kilde

Philips TV understøtter alle førende HDR-standarder, så forbrugerne har adgang til det største mulige indhold i HDR via disc, set-topboks og streamingtjenester.

4. generation P5-AI-processoren giver også overordnet set en forbedret gengivelse af HDR; uanset om det er HDR10 eller HDR10+, og forbedrer Dolby Vision-kodet HDR-indhold ved hjælp af den specielle »Dolby Bright mode«.

 

Philips OLED855

 

Perfect Natural Reality

Philips TV OLED805 kommer med Perfect Natural Reality-funktion, der giver bedre områdeklassificering og bedre farvegengivelse.

Resultatet er ifølge Philips en forbedret kontrast, mere dybde og en mere realistisk gengivelse af refleksioner – plus bedre skarphed og en mere naturlig hudtone; alt sammen noget, der medvirker til at løfte SDR-indhold til et noget nær ægte HDR-billede.

 

Philips OLED805

 

Lyden

50 watt-anlægget har fået et nyt basdesign, som inddrager fire passive enheder, der skaber en ekstra, dyb bas, samtidig med, at de to fremadrettede højtalere har fået forbedret diskanten for at give en renere, mere detaljerig lyd.

OLED805 og 855 har begge Dolby Atmos inklusive Dolby Atmos Virtualizer og en forbedring af både bas og stemmegengivelse.

 

Philips OLED855

 

Android TV 9

De nye udgaver har Android TV version 9 (Pie), som nemt kan bruges med den indbyggede Google Assistant, ligesom disse TV også fungerer med Amazon Alexa.

 

Philips OLED805, genskin fra Ambilight

 

Europæisk design

OLED805 og OLED855 har begge det europæisk design, med et tyndt chassis, kantfri rammer og metalfinish.

OLED805 har en ny fod i mørk kromdesign, mens OLED855 har en ny midterfod i mørk krom. Fælles for de to modeller er, at fødderne er designet til at give et indtryk af, at TV’er nærmest svæver over bordet …

Til begge modeller hører også en ny fjernbetjening, med baggrundsbelyste taster i et metaldesign. Siderne og bagsiden er pakket ind i bæredygtigt læder fra den skotske læderspecialist Muirhead.

Philips OLED855

Pris og tilgængelighed

De nye Philips 8-serie OLED TV Lander i butikkerne til foråret.

Prisen er endnu ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.