Forside Produkter Connected Home

Opdateret: IKEAs rullegardiner kan nu styres med Apple HomeKit

-
IKEA FYRTUR elektrisk rullegardin til mørklægning

Oprindelig artikel er fra 6/1-20. Opdateret 20/1-20 omkring levering.

IKEAs smart-rullegardiner, Fyrtur og Kadrilj, kan nu styres ned Siri og Apple HomeKit.

IKEAs elektriske rullegardiner kan nu også styres via Apple HomeKit. Så nu Siri få kommandoer som at åbne og lukke rullegardin.

Annonce:

Rullegardinerne Fyrtur (lystæt til mørklægning) og Kadrilj (lader lys skinne igennem) er blevet populære, ikke mindst grundet priserne. Et rullegardin fås for mellem kr. 699,- op til kr. 1.199,-

De er så populære at IKEA har svært ved at følge med i produktionen, og rullegardinerne er derfor svære at få fat i. De er oftest udsolgt.

For at benytte Apple HomeKit med IKEA-gardinerne, så skal IKEA Trådfri Gateway opdateres til seneste software (via IKEA app).

 

Opdatering 20/1-20

Det viste sig efterfølgende, at vi europæere måtte spejde forgæves efter Homekit-opdateringen til IKEAs trådløse rullegardiner.

IKEA fortæller at de er stødt ind i nogle tekniske problemer efter den indledende lancering i USA tidligere på måneden, og det er årsagen til at opdateringen endnu ikke er sendt ud herhjemme.

De kan endnu ikke sige hvornår problemerne ventes løst.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.