Forside Nyheder

Krig på bredbånd: Telenor MaxSpeed udfordrer Fastspeed

-

Telenor går i dag til kamp på bredbåndsmarkedet og matcher Fastspeed på prisen.

Telenor bredbåndshastighederne op på max. Her vil de levere den absolut hurtigste forbindelse, som teknologien kan understøtte.

Annonce:

De nye produkter lanceres under navnet MaxSpeed og skal levere højhastighedsbredbånd til en lav pris.

Det betyder blandt andet, at over 966.600 danske husstande tilbydes 1.000 Mbit til en pris på blot 249 kroner – uden tillægsydelser som dyre tv-pakker, som flere og flere vælger fra.

Dermed har Telenor valgt at matche Fastspeed, der ligeledes tager 249 kroner for 1.000 Mbit.

“Danskernes dataforbrug galoperer afsted. Vi elsker at streame, game og surfe, og vi gør det hele på samme tid. Det kræver højhastighedsforbindelser, hvis alle skal være på, uden at forbindelsen hakker”, fortæller Tor-Arne Fosser, der for et år siden tiltrådte som CMO Consumer i Telenor, og han fortsætter:

“Derfor skifter vores bredbåndsprodukter nu udseende og får navnet MaxSpeed. Vi har skruet hastighederne helt op og sat priserne ned, så danskerne er sikre på at få en bredbåndsforbindelse i tophastighed til en god pris. Dét forventer vi, at de danske husstande og virksomheder vil finde meget attraktivt”.

 

Den hurtigste forbindelse – uden begrænsninger

Telenor kan tilbyde 1.000 Mbit til mere end 966.600 husstande, som får bredbånd via TDCs kabel-tv-net (coax).

Samtidig har Telenor indgået to fiberaftaler i 2019 med Eniig (nu Norlys) og Nord Energi, der betyder, at yderligere 450.000 husstande på Eniigs fibernet kan få højhastighedsforbindelser hos Telenor til foråret, og 120.000 nordjyske husstande på Nord Energis fibernet i sensommeren 2020.

Herudover tilbyder Telenor allerede fiberforbindelser til 200.000 husstande i hovedstadsområdet via TDC’s fibernet. Prisen på højhastighedsfiber bliver dog lidt højere. Telenor begrunder det med at engrospriserne er højere og varierer fra fiberleverandør til fiberleverandør.

 

Ingen binding

Når der vælges MaxSpeed fra Telenor, så er det med gratis oprettelse og uden binding.

 

Annonce:
Forrige artikelHvad med en øl eller vin og lidt musik i badet?
Næste artikelVIDEO: Thinkpad X1 Fold er verdens første foldbare OLED PC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.