Forside * Featured

LÆK: Sådan kommer Samsung Galaxy S20 til at se ud

-
Samsung Galaxy S20 (foto: www.xda-developers.com)

Den 11. februar lanceres Samsung Galaxy S20 i flere forskellige varianter, og nu er der sluppet billeder ud af det endelige produkt.

Nu er det ganske vidst – Samsung har bekræftet at den næste Galaxy S model, kommer til at hedde Galaxy S20, og at den kommer i 3 forskellige modeller, og så med 5G også.

De tre forskellige modeller kommer til at heldde Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra. S20 kommer med en 6.2″ skærm, S20+ kommer med 6.5″ skærm og S20 Ultra med en 6.7″ skærm.

Annonce:

Alle modeller skulle komme med 120Hz OLED display, og uden kamera-hak, men til gengæld med det O-hole vi kender fra S10 familien. Skærmene har en 20:9 aspekt-ratio.

Recordere.dk har fået lov af xda-developers.com at vise alle billederne, og her så billederne af den kommende Samsung Galaxy S20+.

 

Samsung Galaxy S20 (foto: www.xda-developers.com)

Modellen som vises er en 5G version af Galaxy S20+. Dette ses tydeligt ved opstart. Og på bagsiden finder vi hele 4 kamera-objektiver, en flash samt et hul som enten er en lasermåler eller en mikrofon.

Samsung Galaxy S20 (foto: www.xda-developers.com)

Telefonen kommer i USA med Snapdragon 865, men det forventes at modellerne udenfor USA kommer med Samsungs egen Exynos 990 chipset. Ligesom sin forgænger kommer Samsung Galaxy S20 familien med egen skærmbeskyttelse.

Samsung Galaxy S10+ var topmodel sidste år i S familien, men i år får S20 familien en storebror. Modellen hedder S20 Ultra, som får endnu større skærm og måske endnu mere RAM at lege med. (Rygterne siger 16GB RAM og op til 1TB lagerplads)

Samsung Galaxy S20 (foto: www.xda-developers.com)

Ifølge xda-developers kommer følgende modeller, men det er usikkert om de alle kommer til Danmark. Galaxy S20 4G, Galaxy S20 5G, Galaxy S20+ 4G, Galaxy S20+ 5G, og så skulle Ultra kun komme i en 5G version.

Tak til xda-developers for at lade os bringe billederne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.