Forside Produkter Mobil

Motorola one hyper er nu tilgængelig i Danmark

-

Motorola er klar med det seneste medlem af one-familien, som fra i dag kan forudbestilles i Danmark.

One hyper er Motorolas første telefon med kant-til-kant-skærm på 6,5”. Det er også den første telefon med et pop-up-kamera på 32-megapixel, der er gemt bag skærmen og let kommer frem, når der skal tages selfies. Pop-up-kameraet trækker sig automatisk sammen, hvis du pludselig taber telefonen, eller hvis den vendes med bunden i vejret.

Annonce:

 

Hovedkameraet på bagsiden af telefonen er på 64 megapixel og begge kameraer er udstyret med Night Vision og Quad Pixel-teknologi, som gør telefonen fire gange mere lysfølsom, og bringer detaljerne frem i mørke omgivelser eller ved lav belysning.

Motorola one hyper er udstyret med Qualcomms Snapdragon 675 octa-core-processor, 4GB RAM og en bloatware-fri version af Android 10.

Telefonen har et batteri på 4.000mAh og understøtter 45W Hyper Charging-teknologi (der medfølger en 27W lader i æsken), som giver dig 12 timers strøm efter kun 10 minutter i opladeren. Motorola one hyper har 128GB indbygget lagerplads, som kan udvides med op til 1TB (sælges separat), et vandafvisende design og fås i to farver, Deepsea Blue og Fresh Orchid, der begge har et stilfuldt og iøjnefaldende udseende.

Pris og tilgængelighed

Motorola one hyper har en vejledende pris på DKK 2.699 og vil kunne købes i Danmark fra d. 3. februar. Forsalget starter fra d. 17. januar hos Telia, Callme, 3, OiSTER, Elgiganten og Proshop.dk

Annonce:
Forrige artikel2019 blev rekordernes år for TV 2
Næste artikelDøv mand sagsøger PornHub for manglende undertekster
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.