Forside * Featured

Nu skal din grill også være smart

-

Amerikanske Weber, der er kendt for deres gas- og kulgrill produkter, var også på CES, hvor de viste deres samarbejde med amerikanske June frem, så du nu kan blive en master-chef via en app og en hub.

Weber Connect Smart Grilling Hub er en ny smart temperaturmåler samt smart-timer, der i forbindelser med en app fra Weber kan gøre dig til hele vejens grill-master.

Weber har indgået et samarbejde med det amerikanske “Smart cooking” startup June. Sammen har de udviklet en app, der gør at du kan lave din nuværende grill om til en smart-grill.

Annonce:

 

Du vælger bare hvad kød du skal grille, og hvordan du vil have det grillet, så får du løbende notifikationer på din telefon, og app’en og termometeret sørger for at steaken får den perfekte farve og konsistens.

Samarbejdet med June er ikke helt nyt. Weber har tidligere lavet en træpille grill med smarte funktioner, hvor man også kunne bruge app og termometer til at skabe det perfekte resultat, men med Weber Connect Smart Grilling Hub kan alle grill-modeller (også dem der ikke er fra Weber), laves om til en smart grill.

 

Pris og levering

Weber Connect Smart Grilling Hub forventes at blive lanceret inden sommeren, og i USA får den en vejledende udsalgspris på 129,99 USD, så mon ikke prisen lander på 999,- i Danmark.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.