Forside * Featured

YouSee har valgt kompensationen for Bland Selv-problemer

-

YouSee-kunder med Bland Selv fik en dårlig start på det nye år, men nu har YouSee fundet et plaster på såret.

Da rådhusuret slog det nye år ind, der begyndte kvalerne også for de YouSee-kunder der benytter Bland Selv-universet. For Discoverys tv-kanaler var væk, og det var ikke teknisk muligt at vælge noget andet istedet. Mange oplevede at intet på Bland Selv virkede.

Annonce:

“Året startede skævt for vores Bland Selv-kunder – en teknisk fejl gjorde, at de ikke kunne blande tv-kanaler og streamingtjenester i deres tv-pakke. Vi har fuld forståelse for, hvor frustrerende den oplevelse har været”, skriver YouSee i en meddelse.

Men nu har de fundet en kompensation som en slags plaster på såret.

 

3 ekstra point i 3 måneder til marts.

YouSee har valgt at give ekstra point til Bland Selv. Fra marts får Bland Selv-kunderne 3 ekstra point der gælder i 3 måneder, og for dem kan der købes ekstra tv-kanaler og streaming.

“Bland Selv handler om, at du selv kan vælge, hvad du gerne vil se! Derfor får Bland Selv-kunderne i løbet af marts måned 3 ekstra point i 3 måneder, de kan vælge tv- og streamingoplevelser for. Alle vores Bland Selv-kunder vil høre fra os, når pointene er klar til at blive benyttet”, skriver YouSee.

 

Bland Selv virker igen – med loft på

Alle YouSee-kunder har adgang til Bland Selv-shoppen nu, men for at sikre den bedste kundeoplevelse har YouSee lagt et loft ind på, hvor mange der kan få adgang samtidigt.

Så hvis I ikke lige kan komme ind, opfordrer YouSee jer derfor til at prøve igen senere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.