Forside * Fokus

Tillykke med de 10 år iPad

-

I dag er det 10 år siden at Steve Jobs præsenterede den første iPad i San Francisco. Det var også det sidste store nye produkt han præsenterede før hans død i 2011.

Ved lanceringen den 27. januar 2010, lagde Jobs vægt på, at der var plads til en ny enheds-type mellem iPhone og Mac, men kun hvis den enhed var bedre til at bruge internettet, se video, sende emails, se billeder, lytte til musik og læse e-bøger på. Og det var lige det iPad var på det tidspunkt. De første iPads havde iøvrigt ikke kamera som alle iPads har i dag.

Annonce:

Ligesom iPhone revolutionerede iPad markedet, og med 9,7 tommer skærm, en Apple A4 processor, 256MB RAM og 64GB lagerplads, var iPad med sine 10 timers batteritid revolutionerende, og ændrede måden vi bruger internettet på. Og for mange har iPad været deres primære eller 2. skærm i hjemmet.

iPad kunne købes fra den 3. april 2010, og allerede dagen efter kunne Apple fortælle at man havde solgt mere end 300.000 iPads. Senere samme år havde Apple solgt 15 mio. iPads.

Med større skærme på smartphones er iPad og tablets markedet blevet presset, men der sælges stadig mange tablets over hele verden.

Tillykke med fødselsdagen iPad.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.