Forside Produkter HiFi & Surround

Den danske Marantz-forhandler kvitter mærket

-

Marantz skal ud og finde ny distributør og forhandling i skandinavien.

Siden 2011 har Marantz import, distribution og forhandling for Marantz i Danmark ligget hos HiFi Freaks. Senere kom Norge og Sverige med.

Annonce:

Men nu skal Marantz ud og finde en ny distribution og forhandling. HiFi-forhandleren med egen import har valgt at droppe brandet fra deres sortiment.

Årsagen skal angiveligt findes i uenigheder om prisniveauet for produkterne. Andre Marantz-distributører udenfor Norden har ifølge HiFi Freaks klaget over det de mener var en for lav prissætning overfor slutkunderne.

“Gennem en årrække har HiFi Freaks været den Marantz distributør i Europa med den største vækst i salgstallene. Det har resulteret i en stribe af klager til Marantz fra distributører fra andre lande i norden. Klagerne har gået på at HiFi Freaks har solgt Marantz for billigt”, fortæller HiFi Freaks i en pressemeddelelse.

HiFi-forhandleren fortæller at Marantz efterfølgende skruede op for de priser som produkterne blev indkøbt til.

“Som følge heraf, har Marantz løbende hævet priserne HiFi Freaks har måttet betale, indtil det til sidst blev sådan, at priserne HiFi Freaks måtte betale, var højere end produkterne kunne købes til hos forhandlere hos for eksempel Tyskland og England”, slutter HiFi Freaks.

Det er disse uenigheder om priserne der nu har ført til bruddet.

Har du købt et Marantz-produkt med reklamationsret hos dem, er det fortsat der du skal henvende dig, hvis der bliver brug for service og reparation indenfor forhandlerens 3 års garanti.

 

Annonce:
Forrige artikelTV-krigen: YouSee kundefald ikke påvirket af Discovery exit
Næste artikelSony trækker sig fra MWC grundet coronavirus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.