Forside * Featured

Denon klar med nye “Sonos killer” højttalere med HD lyd

-
Denon Home

Denon, der er blandt de førende producenter af produkter inden for lyd og billede er klar med en ny serie af trådløse højttalere, der har HEOS som de kalder Denon Home

Denon Home serien består af 3 nye multirum-højttalere, Denon Home 150, Home 250 og Home 350, der har et design vi kender meget fra Sonos 1, 3 og 5.

Alle højttalere kommer med både Bluetooth, HEOS og AirPlay 2 support, ligesom man får Spotify Direct support og en app som kan bruges med de fleste musiktjenester. Denon Home understøtter udover de almindelige lydformater også ALAC, FLAC og WAV-filer op til 192kHz/24-bit samt DSD 28MHz og 5,6MHz for krystalklar HD lyd.

Annonce:

 

Denon Home 150

Denon Home 150

Denon Home 150 er den mindste af de tre nye højttalere. På trods af sin lille og kompakte størrelse, byder Home 150 på en overraskende kraftfuld lyd fra kombinationen af sine 3,5 tommer bas- og 1 tomme diskant-enheder.

 

Denon Home 250

Denon Home 250

Denon Home 250 tilføjer flere indbyggede enheder. Du fåret par diskant-enheder – positioneret for at give den bedste lydspredning – og to 4-tommer bas-enheder drevet af fire forstærkere i en stereoopsætning underbygget af en 5,25 tommer passiv bas-radiator.

 

Denon Home 350

Denon Home 350

Denon Home 350 er “bæstet” i familien. Seks kanaler af forstærkere fodrer de to 6,5 tommer bas-enheder, et par 2-tommer mellemtone-drivere og to diskant-enheder til den ultimative Denon-oplevelse samlet i én boks.

 

Masser af forskellige lydkilder

Der er mange forskellige muligheder for at afspille musik og streame via Home-serien. Du får heriblandt muligheden for at tilslutte Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer og mere via Wi-Fi, AirPlay 2 og Bluetooth.

Desuden er det muligt at forbinde via USB-stik eller en AUX-port i hver enkelt højttaler.

Alsidigheden i den indbyggede HEOS-teknologi betyder, at hvis brugere som allerede ejer en anden enhed med indbygget HEOS, såsom Denon- eller Marantz AV-modtagere, soundbars eller lydsystemer, er det let at forbinde Home trådløst med de eksisterende højttalere.

To Denon Home-højttalere parret i stereo kan trådløst forbindes til en Denon DSW-1H subwoofer og på den måde skabe et 2.1-system med seismisk bas. Filmfans kan endda sammensætte et 5.1 surroundsound-sæt af et par Home-højttalere med en Denon DHT-S716H soundbar og en DSW-1H subwoofer.

Ligeledes kan højttalerne styres med stemmen via Siri og Google Assistent via din smartphone eller tablet. Alle tre højttalere har indbygget mikrofon, og Amazon Alexa vil blive understøttet via en firmware-opgradering senere i 2020.

Det nye design for Denon Home-serien inkluderer en minimalistisk og berøringsfølsom overflade til at kontrollere musikken. 3-6 hurtigknapper kan indstilles til dine favoritinternetradiokanaler, og højttalerne er vand- og sprøjtresistente, hvilket gør dem ideelle til både køkkenet eller badeværelset.

Alle højttalere findes enten i hvid eller sort.

 

Priser og levering

Denon Home serien kan købes i HiFi-klubben, og kan bestilles allerede nu i farverne sort og hvid, og koster:

  • Denon Home 150: 1.899,- kroner
  • Denon Home 250: 3.699,- kroner
  • Denon Home 350: 5.199,- kroner

 

Galleri

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.