Forside Indhold og distribution TV

HBO Max: YouTube TV skal distribuere den ny streamingtjeneste

-

Google skal også distribuere HBO Max gennem YouTube TV

Det AT&T-ejede WarnerMedia, der står bag HBO, har indgået en aftale med Google, om at HBO Max får distribution gennem YouTube TV.

Annonce:

YouTube TV er i dag en amerikansk tjeneste, der tidligere har været rygtet på vej ud i verden, og det kunne blive med HBO Max.

 

HBO Max klar om få måneder

HBO Max lancerer i USA til maj og rykker videre til Latinamerika senere i år. Tjenesten kommer til Europa senere derefter, hvor den formentlig vil afløse HBO Nordic.

“Vi planlægger at rulle ud internationalt, med Latinamerika som første område og derefter følger Europa. I modsætning til andre platforme er vi allerede i business mange steder, så en del af vores udfordring er at harmonisere det, mens vi udvider”, fortalte Sarah Aubrey, head of original content for HBO Max, til Television Business International i december, og hun uddybede:

“Europa er vores andet mål med hensyn til disse planer, fordi vi ved, at for at lykkes, er vi nødt til at lykkes der”.

I de oprindelige planer stod Europa til at få HBO Max i 2021, men med den nye distributionsaftale med YouTube er der teknisk set mulighed for at fremrykke den europæiske lancering. Men om det sker, må vi afvente at se.

 

Indhold

HBO Max vil samle indhold fra HBO, Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes mm. under samme streamingtjeneste.

Dette for USA. Om alt dette også kommer i den europæiske udgave af HBO Max er ikke oplyst.

 

Annonce:
KILDEWarnerMedia pressemeddelelse
Forrige artikelDen store installer-messe ISE flytter fra Amsterdam
Næste artikelNy teknologi: The Mandalorian skydes med LED storskærm og gaming-engines
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.