Forside Produkter Mobil

Her er Samsung Galaxy Z Flip, foldbar Android

-

Samsung har stadig mod på at lancere nye foldbare Android mobiler, og de er klar med Galaxy Z Flip, der er en foldbar telefon, der folder på den “rigtige” måde, og udfoldet viser en 6,7” AMOLED skærm.

Den nye foldbare fra Samsung hedder Galaxy Z Flip, og den kommer med Android 10, One UI 2 og masser af lækkerier for folk, der gerne vil have en stor telefon, som bliver halv størrelse når du folder den sammen.

Annonce:

Modsat Samsung Galaxy S20 familien, kommer Galaxy Z flip ikke med 5G modem, men med 4G/LTE, og fås med 256GB lagerplads og Nano Sim og eSim. Om de danske operatører understøtter eSim fra Samsung er stadig ikke udmeldt.

Det 6,7 tommer store display har en opløsning på 1.080 x 2.636 pixels (425PPI), og kameraet på bagsiden kommer med 12MP sensor, der kan optage video i 4K/60 opløsning. Samsung mener at have knækket koden omkring foldbare telefoner, og Galaxy Z Flip kommer med bøjet glas, hvor konkurrenter har bøjet plastik.

På den lukkede side er der et allways-on “cover display” på 1,06 tommer, med 116 x 300 pixels, der kan vise notifikationer og vigtig information.

Samsung Galaxy Z Flip kommer med Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm) chipset, der leverer en rigtigt god ydelse, om vi får den model i Danmark, eller om vi får Samsungs eget chipset vides endnu ikke.

Fingeraftrykslæseren på Galaxy Z Flip sidder på siden ligesom på Fold, og udover det så kan du bruge front-kameraet til at låse skærmen op.

Det indbyggede batteri er på 3.300 mAh.

 

Fotos

Samsung Galaxy Z Flip. Foto via @evleaks på Twitter
Samsung Galaxy Z Flip. Foto via @evleaks på Twitter

 

Pris og levering

Samsung Galaxy Z Flip kommer i farverne Black og Purple, og prisen i Danmark bliver kr. 11.699,-

Den kommer til Danmark den 21. februar.

Forudbestilling fra i dag kl. 21 hos YouSee, Telenor, 3 og Elgiganten.

 

Annonce:
Forrige artikelCanal Digital lander aftale om Discovery-kanalerne og Dplay
Næste artikelVIDEO: Her er den nye Samsung Galaxy S20 familie
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.