Forside Produkter Mobil

Her er Samsung Galaxy Z Flip, foldbar Android

-

Samsung har stadig mod på at lancere nye foldbare Android mobiler, og de er klar med Galaxy Z Flip, der er en foldbar telefon, der folder på den “rigtige” måde, og udfoldet viser en 6,7” AMOLED skærm.

Den nye foldbare fra Samsung hedder Galaxy Z Flip, og den kommer med Android 10, One UI 2 og masser af lækkerier for folk, der gerne vil have en stor telefon, som bliver halv størrelse når du folder den sammen.

Modsat Samsung Galaxy S20 familien, kommer Galaxy Z flip ikke med 5G modem, men med 4G/LTE, og fås med 256GB lagerplads og Nano Sim og eSim. Om de danske operatører understøtter eSim fra Samsung er stadig ikke udmeldt.

Annonce:

Det 6,7 tommer store display har en opløsning på 1.080 x 2.636 pixels (425PPI), og kameraet på bagsiden kommer med 12MP sensor, der kan optage video i 4K/60 opløsning. Samsung mener at have knækket koden omkring foldbare telefoner, og Galaxy Z Flip kommer med bøjet glas, hvor konkurrenter har bøjet plastik.

På den lukkede side er der et allways-on “cover display” på 1,06 tommer, med 116 x 300 pixels, der kan vise notifikationer og vigtig information.

Samsung Galaxy Z Flip kommer med Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm) chipset, der leverer en rigtigt god ydelse, om vi får den model i Danmark, eller om vi får Samsungs eget chipset vides endnu ikke.

Fingeraftrykslæseren på Galaxy Z Flip sidder på siden ligesom på Fold, og udover det så kan du bruge front-kameraet til at låse skærmen op.

Det indbyggede batteri er på 3.300 mAh.

 

Fotos

Samsung Galaxy Z Flip. Foto via @evleaks på Twitter
Samsung Galaxy Z Flip. Foto via @evleaks på Twitter

 

Pris og levering

Samsung Galaxy Z Flip kommer i farverne Black og Purple, og prisen i Danmark bliver kr. 11.699,-

Den kommer til Danmark den 21. februar.

Forudbestilling fra i dag kl. 21 hos YouSee, Telenor, 3 og Elgiganten.

 

Annonce: