Forside * Nyheder

LIFX smartlys har fået ny smart app

-

Smartere belysning og bedre brugeroplevelse med ny LIFX App 4

Intet kaldet ‘smart’ i hjemmet er smartere end betjeningen, og med app nr. 4 flytter LIFX fokus fra telefon til hjem.

Annonce:

LIFX nye app er designet til at sætte effektivitet og personlighed i centrum. Ved at prioritere automatisering og reducere antallet af trin i processen, ønsker LIFX, at brugerne skal kunne lide app’en bedre, men have mindre brug for den.

“Folk investerer i smart belysning for at gøre deres hjem mere funktionelt, komfortabelt og personligt. Det forvandler dit hjem fra et sted, hvor lys har et generelt formål, til et sted, hvor lyset ændrer sig i takt med dine behov her og nu. Men vi mener ikke, at folk skal være slaver af deres telefoner og andre enheder for at styre det”, fortæller LIFX Director of Design, Rachel Wilson, og fortsætter:

“Målet er at skifte fokus fra din telefon til dit hjem”.

 

 

Er du en planlægger, en whole home- eller on-demand bruger?

LIFX fortæller at målet var at lægge et fundament, der ville være nyttigt og personligt for brugeren; noget, der kunne leve op til løftet om at gøre hjemmet smartere snarere end bare forbundet.

LIFX har i app 4 optimeret betjeningen til tre bruger-typer:

  • The Whole-Home brugeren – Den nye apps dashboard indeholder nu grupper, og disse grupper kan kontrolleres fra selve betjeningspanelet.
  • Planlæggeren – Skemalægning og automatisering er brugernes primære årsag til at investere i smart lys, så den nye planlægnings-side – med kalendervisning – gør det nemt at oprette og se sine tidsplaner.
  • On-Demand brugeren – Denne brugertype kan lide one-touch fleksibilitet, men til forprogrammerede handlinger. Derfor er der nu tilføjet skærmen Scenes & Effects, som husker ens gemte handlinger og inkluderer favoritter, ligesom på dashboardet.

 

 

Andet nyt i App 4

Andre nye funktioner i den redesignede app:

Personliggør! Tilpas dit dashboard med fotos til grupper – vælg et billede af din stue eller bare et foto af din kat. Det er op til dig.

Fanen Discover hjælper dig med at navigere i nyttigt indhold og LIFX-produkter.
Grundstenen er lagt til fremtidige opdateringer, som vil omfatte endnu flere UX-fremskridt.

 

 

Ændringer fra App 3 til App 4

Disse elementer har været tilgængelige i App 3, men fungerer anderledes i App 4.

  • Hjem-sektionen består nu af 3 skærme, hvilket hurtigere giver overblik over hjemmet, men mere dybdegående kontrol over planlægning og scenes/effects.
  • Startskærmbilledet kan nu udvides – så man hurtigt kan kontrollere individuelle lys – eller lukkes sammen, så man kan kontrollere alle lysene som en samlet gruppe. Når billedet udvides, kan du se de enkelte lys i gruppen, og når du lukker det sammen, kan du kontrollere tænd / sluk og lysdæmpning samlet.
  • Planlægningssiden Schedules er nu en kalendervisning, hvilket gør det nemmere at se og opdatere planer.
  • Effects findes nu under Scenes & Effects-skærmen, og ikke som en funktion under det individuelle lys. Dermed kan man med ét tryk kan lave samme effekt på flere lys på én gang og gemme aktiviteten. Før skulle man ind på hvert enkelt lys og tilvælge effekten, for at få samme effekt på alle lys i et rum.

 

Tilgængelighed

Hent LIFX app 4 i Apple App Store eller Google Play butik

Vær opmærksom på at når den nye LIFX App 4 først er downloadet og installeret, så kan man ikke vende tilbage til App 3.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.