Forside Baggrund

Oscarvinder brokker sig over Apples tastaturer

-
Ny Macbook Pro 2016. Foto: Apple

Efter at have vundet en Oscar for bedste tilpassede manuskript, gik Taika Waititi i kødet på Apple, hvad der skulle til for at forbedre forholdene for manuskriptforfattere.

Manuskriptforfatter Taika Waititi var meget direkte i sit svar.

“Apple er nødt til at fikse deres tastaturer, de er umulige at skrive på, ellers er man nødt til at gå tilbage til PC’er,”

svarede Taika direkte og uden filter til intervieweren.

Annonce:

Det blev ikke fortalt om hvilket Appletastatur Taika har, men hvis det er Butterfly modellerne på MacBook, der blev lanceret i 2016, så tror jeg at mange Mac-brugere er enig med Taika Waititi. Apple har siden lanceret en ny 16 tommer MacBook Pro, hvor de bruger et Scissor tastatur, der ifølge mange anmeldere er lysår bedre end de tastaturer som har Butterfly mekanismen.

Taika Waititi fortalte om sine skulderproblemer, og at nye PC’er havde meget bedre tastaturer end Apple, og det er jo det mest brugte værktøj for forfattere, så vi må håbe for Taika at Apple lytter, og sørger for at fjerne Butterfly tastaturet fra deres 13 tommer modeller snart også.

I videoen nedenfor kan du se det fulde svar fra Taika Waititi.

Annonce:
Forrige artikelSamsung afslørede Z Flip i Oscar-reklame
Næste artikelTV-krigen: YouSee kundefald ikke påvirket af Discovery exit
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.