Forside Baggrund

TV-krigen: Telia advarer kunder om muligt Discovery-exit

-

Telia og Discovery har svært ved at nå til enighed om en ny distributionsaftale.

Discovery Networks og Telia forhandler om den videre distribution for Discovery-kanalerne hos Telia.

Annonce:

Men parterne har svært ved at nå til enighed, og det har fået Telia til at advare kunderne om et muligt Discovery-exit allerede i næste uge.

“I øjeblikket ligger vi i forhandlinger med Discovery Networks, som leverer nogle af Telia TV-kanalerne og servicen Eurosport Player”, fortæller Telia i en email til kunder der abonnerer på TV, og fortsætter:

“Hvis vi ikke bliver enige, kan vi måske ikke længere tilbyde dig indhold fra Discovery Networks fra d. 3. marts 2020 – men har du en af vores tv-pakker, lover vi, at du får nogle andre tv-kanaler i stedet”.

Telia er ellers en af de tv-distributører som har slået sig op på at have Discovery-kanalerne, nu hvor de ikke længere er tilgængelige ved YouSee.

At Telia vælger at orientere kunderne direkte kan tolkes som at forhandlingerne er ved at ende i hårdknude, og risikoen derfor er reel for at Discovery-kanalerne går i sort hos dem med udgangen af mandag d. 2/3.

 

Mulige kanalomlægninger

Disse kanaler står til at erstatte Discovery hos Telia, såfremt en ny aftale ikke kommer i hus.

Telia 4ONE
TV 2 Zulu erstatter Kanal 5

Telia 4MORE
CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen erstatter Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Discovery Channel.

Telia 4ALL
CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen erstatter Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1+2, Discovery Channel, Discovery ID, Discovery Science, Animal Planet og TLC.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Forrige artikelCarmen Sandiego kommer som interaktivt Netflix-afsnit
Næste artikelKrav fra Apple: Filmskurke må ikke bruge iPhones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.