Forside Nyheder

Fastspeed kan nu også tilbyde forbindelser via EWII Fibernet

-

Internetudbyderen Fastspeed og EWII Fibernet har indgået en aftale om, at Fastspeed bliver udbyder på EWIIs fibernet i Trekantområdet. Dermed bliver Fastspeed den ottende internetudbyder på EWIIs fibernet.

Det er således en aftale, der styrker strategien om at sikre det frie valg på fibernettet i Trekantområdet og det glæder EWIIs koncernudviklingsdirektør, Pernille Johannessen:

”Vi siger velkommen til alle udbydere på vores net, fordi for os er det vigtige, at forbrugeren bestemmer og kan indrette sig efter sit individuelle behov. Fastspeed adskiller sig fra mange andre på markedet, og er en attraktiv mulighed for rigtig mange,” siger koncerndirektøren.

Annonce:

 

Har rusket op i internetudbyder markedet

Fastspeed har helt fra lanceringen tilbage i maj 2019 erklæret, at ambitionen er at komme bredt ud i hele Danmark. Lanceringen af Fastspeed på EWIIs fiber er et skridt videre i den retning – og det er ikke en hvilken som helst spiller, der nu også er at finde i Trekantområdet. På den korte tid, som Fastspeed har været i luften, har selskabet rusket gevaldigt op i bredbåndsmarkedet med sin direkte og enkle tilgang til markedet.

”Vi har ét produkt på hylderne – en lynhurtig bredbåndsforbindelse til en superskarp pris. Vores holdning er, at det ikke skal være så indviklet at vælge hurtigt bredbånd,” lyder det fra Fastspeeds administrerende direktør, Jens Raith i en pressemeddelelse.

På bare otte måneder har selskabet hentet mere end 20.000 kunder ind. Det har været en lynstart, men det er ikke overraskende: Stifterne bag selskabet – Jens Raith, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk – er alle erfarne kræfter, med fortid i blandt andet Fullrate, Cybercity, YouSee og TDC.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.